RoKi nollasi Ketterän Imatralla - Peliitoille voitto Kupittaalta

6.1.2022
RoKi nollasi Ketterän Imatralla - Peliitoille voitto Kupittaalta

Kuva: Risto Nuoramo

RoKi jatkoi voittoputkeaan viiden ottelun mittaiseksi Ketterän kustannuksella. Peliitoille arvokas vierasvoitto Kupittaan Marli Areenalta.

KETTERÄ - ROKI 0-4

RoKi jatkoi loistavia esityksiä ja nollasi sarjakärki Ketterän Imatralla. Heikki Huttunen, Miika Tiihonen, Nicholas Canade ja Batyrlan Muratov ottelun maalintekijät. Vilho Heikkiselle nollapeli 17 torjunnalla.

TUTO - PELIITAT 3-4

Peliitat haki arvokkaat vieraspisteet Kupittaan Marli Areenalta. Niklas Virtanen viimeisteli kaksi maalia, Matias Lentämäelle (1+1) uran ensimmäinen Mestis-maali ja Sergey Popov viimeisteli 3-3-osuman. TUTOn maalintekijät Jesper Larinmaa (1+2), Olli Valtola ja Juho Virtanen.


---
Julkaisija: