Gabin Ville Mestiksen kuukauden pelaaja joulukuussa

3.1.2022
Gabin Ville Mestiksen kuukauden pelaaja joulukuussa

Kuva: Shaun Duncan

RoKin hyökkääjä Gabin Ville on äänestetty Mestiksen kuukauden pelaajaksi joulukuussa.

Gabin Ville viimeisteli joulukuussa tehot 7+7=14 kahdeksassa pelaamassaan ottelussa. Ville jäi pisteittä ainoastaan yhdessä ottelussa joulukuussa. Hokkia vastaan 29.12. ranskalaishyökkääjä takoi puhtaan hattutempun ottelun kolmannessa erässä.

Kuukauden pelaajan valinta suoritettiin yleisöäänestyksellä kolmesta ehdokkaasta. Gabin Ville keräsi 46.7% annetuista äänistä. Toiseksi äänestyksessä tuli Joensuun Kiekko-Poikien Nicolas Werbik ja kolmanneksi Imatran Ketterän Henry Karjalainen.

Kuukauden Pelaaja - Joulukuu 2021
Gabin Ville - RoKi
46.7%
Nicolas Werbik - JoKP
36.2%
Henry Karjalainen - Ketterä
17.1%
Äänestys on päättynyt.

---
Julkaisija: