Tiedote koskien 30.12. pelattua Kiekko-Espoo – Kiekko-Vantaa ottelua

31.12.2021
Tiedote koskien 30.12. pelattua Kiekko-Espoo – Kiekko-Vantaa ottelua

30.12.2021 pelatun Kiekko-Espoo – Kiekko-Vantaa ottelun jatkoajalla Kiekko-Espoo vaihtoi maalivahdin kenttäpelaajaksi. Kiekko-Vantaa teki voittomaalin tyhjään maaliin ajassa 61:57.


Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjen kohdassa 7.6.2. todetaan:

Pisteet otteluista (sarjat, joissa on määritelty jatkoaika pelattavaksi voittajan selville saamiseksi)

Varsinaisella peliajalla voittanut joukkue saa kolme pistettä ja hävinnyt nolla pistettä. Ottelun ollessa tasan varsinaisen peliajan jälkeen sarjoissa, joissa pelataan jatkoaika, saavat molemmat joukkueet tasapelistä yhden pisteen, jatkoajalla maalin tehnyt joukkue saa lisäksi yhden lisäpisteen. Jos jatkoajalla jompikumpi joukkue vaihtaa maalivahtinsa kenttäpelaajaan, menettää tämä joukkue saavuttamansa pisteen, jos vastustaja tekee maalin tyhjään maaliin. Jos jatkoajalla ei ratkaisevaa maalia synny, suoritetaan voittajan selvittämiseksi voittomaalikilpailu. Voittomaalikilpailun voittaja saa lisäpisteen.

Mestiksen sarjataulukkoon Kiekko-Espoolle päivittyi tulospalvelun kautta automaattisesti yksi piste. Tämä piste vähennettiin sarjataulukosta. Kiekko-Espoon pistesaldo sarjataulukossa on siis 47 ja pistekeskiarvo 1.679. (tilanne 31.12.2021.)


---
Julkaisija: