Äänestä joulukuun pelaaja!

31.12.2021
Äänestä joulukuun pelaaja!

Kuva: Kuvat 1 ja 2: Shaun Duncan, kuva 3: Aaro Nuoramo

Äänestä Mestiksen joulukuun pelaajaa kolmesta vaihtoehdosta.

Ehdokkaat Mestiksen joulukuun pelaajaksi ovat RoKin Gabin Ville, Kiekko-Poikien Nicolas Werbik sekä Ketterän Henry Karjalainen.

Äänestysaika päättyy maanantaina 3.1. klo 11:00.

- RoKin hyökkääjä Gabin Ville takoi joulukuussa tehot 7+7=14 kahdeksassa pelaamassaan ottelussa. Ville jäi pisteittä ainoastaan yhdessä ottelussa joulukuussa. Hokkia vastaan 29.12. ranskalaishyökkääjä viimeisteli puhtaan hattutempun ottelun kolmannessa erässä.

- Kiekko-Poikien Nicolas Werbik jatkoi erinomaisia esityksiään myös joulukuussa. Tehopisteitä kertyi yhteensä 14, joista yhdeksän maalia. Werbik ylsi pisteille jokaisessa joulukuussa pelaamassaan ottelussa ja on tämän myötä kymmenen ottelun pisteputkessa. Werbik oli ehdolla Mestiksen kuukauden pelaajaksi myös marraskuun äänestyksessä.

- Mestiksen pistepörssiä johtava Ketterän syöttökone Henry Karjalainen naulasi seitsemässä ottelussa pisteet 3+10=13. +/- tilastossa Karjalaisen saldo joulukuussa oli +8. Pistepörssin lisäksi 26-vuotias hyökkääjä johtaa myös Mestiksen syöttöpörssiä. Kasassa on yhteensä 29 syöttöpistettä.

Kuukauden Pelaaja - Joulukuu 2021
Gabin Ville - RoKi
46.7%
Nicolas Werbik - JoKP
36.2%
Henry Karjalainen - Ketterä
17.1%
Äänestys on päättynyt.

---
Julkaisija: