Vuoden 2021 viimeinen kierros pelattu

30.12.2021
Vuoden 2021 viimeinen kierros pelattu

Kuva: Jarno Hietanen

Paljon värikkäitä vaiheita mahtui vuoden 2021 viimeiselle kierrokselle.

FPS - TUTO 2-7

TUTO nappasi revanssin forssalaisista torstaina. Edellisessä pelissä kolme maalia viimeistellyt Olli Valtola osui kahdesti. Kaksi maalia vieraille laukoi myös Joonas Larinmaa. Kotijoukkueelta kaksi pistettä nakutteli Karri Forsblom (0+2).

KIEKKO-POJAT - IPK 4-1

Kiekko-Pojat piti pisteet Mehtimäellä 4-1-voitolla. Eemeli Jeskanen, Aaron Miller, Miska Hattunen sekä Jonne Brygger joensuulaisten maalintekijät. Vierailta maalinteossa onnistui Aku Kinnari.

KIEKKO-ESPOO - KIEKKO-VANTAA 2-3 (JA)

Kiekko-Vantaa otti toisen peräkkäisen voiton espoolaisista. Ottelun loppu tarjosi kosolti draamaa. Ottelun loppuhetkillä espoolaiset saivat kiekon toimitettua maaliin, mutta pitkän videotarkistuksen jälkeen maalia ei hyväksytty. Jatkoajalla Kiekko-Espoo otti maalivahdin pois yrittäen voittomaalia yhden miehen ylivoimalla. Tämä kuitenkin kostautui ja lohipaitojen Joni Piipponen (2+0) viimeisteli voittomaalin tyhjiin.


KEUPA HT - HERMES 6-1

KeuPa HT:lle vuoden viimeisestä ottelusta täydet pisteet selvin luvuin. Kotijoukkueen varsinainen tehohetki osui 3. erän puolivälin tienoille jolloin keuruulaiset iskivät kolme maalia alle kahteen minuuttiin. Aapo Holtinkoskelle ottelussa kolme syöttöpistettä ja Sampo Paulaharjulle kaksi maalia. Kaksi pistettä myös Matias Mustoselle (1+1) sekä Atro Leppäselle (0+2).

PELIITAT - KOOVEE 1-2 (VL)

Peliitat ja KOOVEE jatkoivat vähämaalisia tiukkoja kamppailujaan. Tällä kerralla kaksi pistettä matkasi KOOVEEn mukana Tampereelle. Ratkaisu syntyi Jani Nymanin toimesta voittomaalikilpailussa. Varsinaisella peliajalla osuivat vierailta Perrtu Aho ja kotijoukkueelta Leevi Tukiainen.

SAPKO - KETTERÄ 2-5

Ketterälle voitto SaPKosta myös torstaina. Yegor Chizhikoville, Henry Karjalaiselle sekä Jesse Ruotsille tehot 1+1. Jesse Viskari kirjautti kaksi syöttöpistettä. Pässipaitojen maalit Kasper Piitulaisen ja Anton Troshinin toimesta.


---
Julkaisija: