Seitsemän ottelun täysi kierros keskiviikkona

29.12.2021
Seitsemän ottelun täysi kierros keskiviikkona

Kuva: Aaro Nuoramo

Viihdyttävä kierros tarjoili muun muassa kolme hattutemppua.

HERMES - KEUPA HT 5-3

Kokkolassa ottelun 4-3-voittomaali syntyi ajassa 59:31, kahdesti illan aikana osuneen Harjun Heikin toimesta. Tyhjiin viimeisen maalin iskenyt Ville Sippala saalisti tehot 1+2 ja illan tehokkain oli kotijoukkueen Erik Ahopelto neljällä pisteellä (1+3).

HOKKI - ROKI 4-6

Hokki siirtyi kolmannen erän alussa Christoffer Seppelinin illan toisella maalilla kahden maalin karkumatkalle. Tämän jälkeen vieraat äityivät hurjaan kiriin ja ottelun hahmoksi nousi hattutempun viimeisen erän aikana takonut Gabin Ville. Batyrlan Muratoville kolme syöttöpistettä.

IPK - KIEKKO-POJAT 0-4

Kiekko-Pojat jätti IPK:n nollille keskiviikkona. Joel Kerkkänen, Aaron Miller, Toivo Pennanen sekä Nicolas Werbik maalintekijät. Miika Heiskarille ja Teemu Siiroselle kolme syöttöpistettä. Leevi Nikkiselle nollapeli irtosi 29 torjunnalla.

KETTERÄ - SAPKO 8-5

Imatralla keskiviikon ottelu tarjosi maali-ilotulitusta. Kotijoukkueelta kolmen pisteen iltaa viettivät Jesse Viskari (2+1), Elmeri Kaksonen, Henry Karjalainen sekä Santeri Salmela (1+2). Pässipaidoilta kolme pistettä nakutteli Kasper Piitulainen (1+2).

KOOVEE - PELIITAT 1-2 (JA)

Hakametsässä ottelu venyi jatkoajalle. Uran ensimmäisellä Mestis-maalillaan ratkaisun niitannut Kim Nieminen viimeisteli voittomaalin ajassa 64:11. Varsinaisella peliajalla vierailta osui Alexander Forslund ja KOOVEEn tasoitusosuman laukoi Jeremi Wehmas ottelun loppuhetkillä.

KIEKKO-VANTAA - KIEKKO-ESPOO 5-1

Pääkaupunkiseudun paikalliskamppailussa isäntäjoukkue Kiekko-Vantaa oli vahvempi. Lohipaidat takoivat jo avauserässä taululle lukemat 3-0. Kristjan Kombelle neljän pisteen ilta (1+3). Joni Piipponen viimeisteli kaksi maalia ja tarjoili yhden syötön.

TUTO - FPS 4-7

FPS nousi huiman kolmannen erän kirin turvin rinnalle ja ohi ottelun kolmannessa erässä. Erityisesti Miska Ronkainen oli liekeissä ja saalisti tehot 3+1 viimeisen kaksikymppisen aikana. Mikko Lahtelalle tehot 2+1 ja Karri Forsblomille 0+3. TUTOn Olli Valtola iski hattutempun ja lisäksi yhden syöttöpisteen kahden ensimmäisen erän aikana.


---
Julkaisija: