Hokki ja Pasi Räsänen jatkosopimukseen

8.12.2021
Hokki ja Pasi Räsänen jatkosopimukseen

Kuva: Shaun Duncan

Kajaanin Hokki ja päävalmentaja Pasi Räsänen ovat sopineet kahden vuoden jatkosopimuksesta. Sen myötä Räsänen jatkaa Hokin peräsimessä aina kevääseen 2024 asti.

Hokki on aloittanut ensimmäisen kauden Pasi Räsäsen valmennuksessa lennokkaasti. Joulukuun alkupuolella Hokki on Mestiksessä neljäntenä ja 21 peliä on tuonut kasaan 40 pistettä.

Hokki Kainuu Oy:n puheenjohtaja Pasi Halonen on erittäin tyytyväinen Räsäsen jatkosopimukseen.

– Niin seuran kuin Räsäsen tahtotila oli jatkaa sopimusta. Aloitimme neuvottelut maaottelutauolle ja homma meni nopeasti maaliin. Pasin kohdalla voi sanoa näyttöjen olevan sitä luokkaa, että suora kahden vuoden jatkosopimus oli selviö, Halonen kertoo Hokin uutisessa.

Halosen tapaan myös päävalmentaja itse on tyytyväinen tuoreesta jatkopahvista.

– Oli helppo päätös tehdä jatkosopimus. Olen viihtynyt täällä tosi hyvin ja organisaatio on menossa oikeaan suuntaan ja tässä on mukava olla mukana, Räsänen kertoo.

– Yleensä pari vuotta on hyvä aika, jonka aikana oma jälki kerkeää näkyä paremmin. Samalla ei tarvitse vaihtaa uuteen ympäristöön ja joukkueeseen, jolloin on aina helpompi lähteä uuteen kauteen. Ennen kaikkea isoin juttu on se, että täällä on positiivinen henki ja ilmapiiri, jatkaa Räsänen

Lue lisää aiheesta Kajaanin Hokin kotisivulta.


---
Julkaisija: