Kiekko-Vantaa ja TUTO nollasivat vastustajansa vieraskaukalossa

4.12.2021
Kiekko-Vantaa ja TUTO nollasivat vastustajansa vieraskaukalossa

Kuva: Shaun Duncan

Kiekko-Vantaalle ja TUTOlle kolme pistettä nollapelien siivittämänä. IPK nappasi tapahtumarikkaan ottelun päätteeksi jatkoaikavoiton ja Kiekko-Pojat nousivat huimalla kirillä voittoon. Savonlinnassa kaukalon jääongelmien vuoksi kolmas erä pelattiin harjoitushallin puolella.

HERMES - KIEKKO-VANTAA 0-1

Kierroksen vähämaalisin ottelu kiekkoiltiin Kokkolassa. Vierasjoukkue Kiekko-Vantaa ryösti pisteet yhdellä maalilla. Maalintekijänä puolustaja Aapo Ahola. Samuli Tervolle nollapeli 27 torjunnalla.

IPK - KIEKKO-ESPOO 3-2 (JA)

Tapahtumarikas lauantai-ilta Iisalmessa päättyi lopulta jatkoajalla. Andey Galushkin sooloili upean voittomaalin ajassa 62:06. IPK:lle tuomittiin ottelussa yhteensä 61 jäähyminuuttia. Varsinaisella peliajalla tolppien väliin osuivat kotijoukkueelta Pekka Suhonen sekä Ville Järvinen ja vierailta Oula Kuure ja Arttu Tuomaala. IPK:n yksi illan suurimmista sankareista löytyi tolppien välistä. Cody Porterille 31 torjuntaa.

KIEKKO-POJAT - KOOVEE 6-4

Kiekko-Pojat nousi huimalla kolmannen erän kirillä voittoon. KOOVEE johti ottelua kahdella maalilla vielä kolmannen erän puolivälissä. Sitten alkoi Kiekko-Poikien show ja Nicolas Werbik, Eemeli Jeskanen, Jonne Brygger sekä tyhjiin niitannut Aatu Luusuaniemi viimeistelivät loppulukemiksi 6-4.

KEUPA HT - TUTO 0-4

TUTO nollasi KeuPa HT:n Keuruulla. Alexander Nikulin osui kahdesti tolppien väliin ja muista turkulaisten maaleista vastasivat Juho Virtanen ja Aleksi Poikola. Jere Huhtamaa koppasi 22 torjuntaa

SAPKO - FPS 2-3

Savonlinnassa vietettiin hieman pidempää iltapuhdetta, kun Talvisalon kaukalon jää ei ollut pelikuntoinen kahden erän jälkeen. Ottelu pelattin loppuun harjoitushallin puolella. FPS:n tehomiehenä 1+1 tehot viimeistellyt Oliver Kiljunen.


---
Julkaisija: