Santeri Lipiäiselle nollapeli Imatralla - IPK jatkoaikavoittoon Kajaanissa

3.12.2021
Santeri Lipiäiselle nollapeli Imatralla - IPK jatkoaikavoittoon Kajaanissa

Kuva: Risto Nuoramo

FPS, Kiekko-Espoo, Ketterä ja SaPKo varsinaisella peliajalla voittoihin ja IPK:lle jatkoaikavoitto perjantain Mestis-kierroksella.

FPS - KEUPA HT 5-2

Forssalaisille 5-2-kotivoitto KeuPasta. Kotijoukkueelta eniten pisteitä tehtailivat Mikko Lahtela 2+1, Karri Forsblom 1+1, Valtteri Suni 1+1 sekä Mestiksen marraskuun pelaajaksi valittu Paavo Tyni 0+2. Jere Helenius sekä Tommi Niskanen vierasjoukkueen maalintekijät.

HOKKI - IPK 4-5 (JA)

Hokin ja IPK:n välinen kohtaaminen ei jättänyt katsojia kylmäksi. Varsinkin kolmannessa erässä maaleja iskettiin tiuhaan tahtiin. Ratkaisun jatkoajalla laukoi Bastien Maia (2+1). Kolmen pisteen iltaa Peli-Karhuista vietti myös Janne Hämäläinen (1+2). Hokin kultakypärä Oskari Siiki onnistui kahdesti maalinteossa.

KIEKKO-POJAT - KIEKKO-ESPOO 3-5

Joensuussa nähtiin myös tiukka taistelu ja upeita maaleja. Kiekko-Espoon Olli Iisakka (2+1) ja Kasper Elo (1+2) nakuttelivat kolme pistettä. Kotijoukkueelta Niko Kuiri, Aaron Miller sekä Nicolas Werbik merkkauttivat tehot 1+1.

KETTERÄ - KOOVEE 5-0

Ketterä nollasi KOOVEEn Imatran perjantai-illassa. Santeri Lipiäiselle nollapeli irtosi 15 torjunnalla. Henry Karjalainen mätti tehot 1+3 ja Olli Korhoselle 1+1. Karjalainen nousi Mestiksen pistepörssin kärkeen.

SAPKO - TUTO HOCKEY 4-1

SaPKo otti täyden pistepotin kotikaukalossaan. Anton Troshin, Matias Mutikainen, Joona Lankinen sekä tyhjiin viimeistellyt Tom Grönblom (1+1) pässipaitojen maalintekijät. TUTOn illan ainoa syntyi Alexander Nikulinin taidokkaasta esityöstä, josta Jesper Larinmaa toimi viimeistelijänä.---
Julkaisija: