Paavo Tyni Mestiksen kuukauden pelaaja marraskuussa

2.12.2021
Paavo Tyni Mestiksen kuukauden pelaaja marraskuussa

Kuva: Kari Vahaniitty

FPS:n puolustaja Paavo Tyni on valittu Mestiksen kuukauden pelaajaksi marraskuussa.

Paavo Tyni pelasi erinomaisen marraskuun. Seitsemässä pelaamassaan ottelussa puolustaja takoi peräti 11 pistettä (5+6). Tehotilasto marraskuun osalta forssalaisten kultakypärällä oli +12. Tyni johtaa puolustajien pistepörssiä ja on koko Mestiksen plus/miinus-tilaston kärjessä.

Kuukauden pelaajan valinta suoritettiin marraskuussa yleisöäänestyksellä kolmesta ehdokkaasta. Paavo Tyni keräsi 47,6% äänistä. Toiseksi äänestyksessä tuli Hermeksen Eemeli Takala ja kolmanneksi Joensuun Kiekko-Poikien Nicolas Werbik.

Kuukauden Pelaaja - Marraskuu 2021
Paavo Tyni - FPS
47.6%
Eemeli Takala - Hermes
35.4%
Nicolas Werbik - JoKP
17.0%
Äänestys on päättynyt.

---
Julkaisija: