Saarelaisen tehoilta siivitti Kiekko-Vantaan voittoon Keuruun maali-iloittelussa - Tasaisissa merkeissä mentiin keskiviikkona

1.12.2021
Saarelaisen tehoilta siivitti Kiekko-Vantaan voittoon Keuruun maali-iloittelussa - Tasaisissa merkeissä mentiin keskiviikkona

Kuva: Shaun Duncan

Kiekko-Vantaan Miro-Pekka Saarelainen vietti viiden pisteen iltaa Keuruulla. Lohipaitojen lisäksi voittoihin keskiviikkona Hokki, Hermes sekä jatkoajalla Kiekko-Espoo.

FPS - KIEKKO-ESPOO 1-2 (JA)

Forssassa ratkaisu venyi jatkoajalle asti. Varsinaisen peliajan maalit nähtiin avauserässä. Topi Hägg vei isännät johtoon ja Julius Rantaeskola toi espoolaiset tasoihin. Jatkoajalla voittomaalin uitti tyylikkäästi Oula Kuure. Petrus Lintoselle forssalaisten maalilla 30 torjuntaa ja Roope Taposelle torjuntoja kertyi 24.

HOKKI - PELIITAT 2-1

'Kajaanissa ottelu päättyi kotijoukkueen 2-1-voittoon. Hokin maalit viimeistelivät Samu Kaasinen sekä Joonas Savolainen. Vierasjoukkueen illan ainoasta osumasta vastasi uran ensimmäisen Mestis-maalinsa tehnyt Risto Saarinen.

KEUPA HT - KIEKKO-VANTAA 6-7

Keuruulla vietettiin todellista maalijuhlaa. Ensimmäinen erä mentiin vielä maltilla ja molemmat joukkueet osuivat kertaalleen. Toisessa erässä maaleja nähtiin kuusi ja kolmannessa erässä viisi. Ottelun voittomaali syntyi ajassa 59:35 ylivoimalla Joni Piipposen toimesta. Ottelun sankarina Keuruun keskiviikkoillassa oli kuitenkin lohipaitojen Miro-Pekka Saarelainen, joka nakutteli hattutempun ja kaksi syöttöpistettä. KeuPa HT:n tehomiehenä, erinomaista kautta pelaava Jaakko Heikkinen kolmellä syöttöpisteellä. Heikkinen nousi samalla myös pistepörssin kärkeen.

KOOVEE - HERMES 3-4

Hakametsässä Hermes oli parhaimmillaan kolmen maalin karkumatkalla, mutta KOOVEE kampesi vielä maalin päähän kolmannessa erässä. Hermeksen Eemeli Takala jatkoi maaliputkeaan ja Arttu Nevasaari osui tolppien väliin kahdesti. Myös Erik Ahopelto onnistui vierailta maalinteossa. KOOVEEn maalit Vili-Jesper Koivulan (1+1) sekä Valtteri Ilomäen nimiin.


---
Julkaisija: