Perjantaina pelattiin viisi ottelua - maalivahdit isossa roolissa Heinolassa ja Kajaanissa

26.11.2021
Perjantaina pelattiin viisi ottelua - maalivahdit isossa roolissa Heinolassa ja Kajaanissa

Kuva: Tuomo Seppänen

Perjantaina pelattiin viiden ottelun Mestis-kierros.

HOKKI - KETTERÄ 2-0

Illan vähämaalisin ottelu nähtiin Kajaanissa, jossa kotijoukkue Hokki nappasi täyden pistepotin 2-0-voitolla. Ottelun avauserässä Tuomas Komulainen vei kotijoukkueen johtoon ja seuraava maali nähtiinkin vasta ajassa 59:46, kun Oskari Siiki naulasi loppulukemat tyhjiin. Ottelun suurin sankari seisoi kajaanilaisten tolppien välissä. Patrik Koivistolle nollapeli 35 torjunnalla. Ketterän maalissa Severi Auviselle torjuntoja kertyi yhteensä ottelun aikana 13 kappaletta.

KIEKKO-VANTAA - FPS 4-7

FPS haki pisteet Tikkurilan Trio Areenasta. Miska Ronkainen sekä ottelussa uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt Valtteri Suni laittoivat kiekon maaliin kahdesti. Myös Santtu Hakanen avasi maalihanat Mestiksessä. Pakkien pistepörssi ykkönen Paavo Tyni lisäsi pistesaldoaan maalilla ja maalisyötöllä. Lohipaidoilta kahdesti maalinteossa onnistuivat Erik Embrich sekä Joni Piipponen.

PELIITAT - IPK 3-2

Heinolan betonissa nähtiin tiukka perjantai-illan kamppailu. Ottelun hahmoiksi nousivat 42 kertaa kiekon tielle venynyt Peliittojen maalivahti Oskari Parviainen sekä kaksi maalia viimeistellyt Sergey Popov. IPK:lta tolppien väliin osuivat Atte Karppinen sekä Ville Järvinen.

ROKI - KIEKKO-POJAT 3-4

Rovaniemen jännitysnäytelmä ratkesi ajassa 58:32 Eemeli Jeskasen viimeistelemään ylivoimamaaliin. Toisessa erässä vierailta maalinteossa onnistuivat Aaron Miller, Jonne Brygger sekä Santeri Koponen. Kiekko-Pojista kahden syöttöpisteen iltaa viettivät Teemu Siironen sekä Nicolas Werbik. Kotijoukkueen maalit Jarkko Pynnösen, Saku Kivisen ja Eppu Karuvaaran nimiin.

TUTO Hockey - Hermes 5-4 (JA)

Kupittaan Marli Areenalla ratkaisu venyi jatkoajalle asti. Ratkaisumaalin ohjasi Olli Valtola (1+2), Roni Allénin (1+2) sekä TUTO-paidassa debytoineen Roope Rannan syötöistä. Hermekseltä kolme pistettä (1+2) nakutteli Ville Heikkala ja Valtteri Hotakainen osui kahdesti.


---
Julkaisija: