Tasainen viiden ottelun lauantain kierros

20.11.2021
Tasainen viiden ottelun lauantain kierros

Kuva: Tuomo Seppänen

Viidestä lauantaina pelatuista Mestis-otteluista vain kaksi ratkesi varsinaisella peliajalla. Täydet pistepotit Kiekko-Pojille sekä SaPKolle.

HERMES – KETTERÄ 3-4 (VL)

Kokkolan lauantai-illassa nähtiin viihdyttävä ja hyvätunnelmainen ottelu. Pelin ratkaisu nähtiin voittomaalikilpailussa, jossa vierailta onnistuivat Elmeri Kaksonen, Zdenek Sedlak sekä Anton Stråka. Varsinaisella peliajalla Ketterän maalit Mikko Haaparannan, Einari Luhangan ja Mikko Pertun toimesta. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Eemeli Takala (1+2), Erik Ahopelto (1+1) sekä paluun loukkaantumisen jälkeen kaukaloon tehnyt Harjun Heikki (1+1).

KIEKKO-ESPOO – ROKI 2-3 (VL)

Myös Espoossa ratkaisu haettiin voittomaalikilpailussa ja peli päättyi vieraiden voittoon. Janne Ulkuniemi ja Batyrlan Muratov viimeistelivät RoKin maalit varsinaisen peliajan puitteissa. Kotijoukkueelta osuivat Oskari Lemetyinen sekä Sakari Turtiainen.

PELIITAT – HOKKI 4-3 (JA)

Heinolassakaan ei riittänyt 60 minuuttia voittajan ratkaisemiseen. Alexander Forslund veivasi ratkaisun jatkoajalla ajassa 62:13. Peliittojen Jerkko Rämö, Juuso Heikkilä ja Leo Ring sekä Hokin Samu Pyykkönen, Oskari Siiki ja Risto Mattila kirjauttivat nimensä maalintekijöiden listaan varsinaisella peliajalla.

TUTO – JOKP 0-1

Turussa todistettiin kierroksen vähämaalisinta ottelua. Voittoon riitti vain yksi maali ja sen viimeisteli vieraiden Niko Kuiri ajassa 3:04. Kiekko-Poikien maalivahti Kasper Lehikoiselle uran ensimmäinen nollapeli Mestiksessä 26 torjunnalla.

SAPKO - IPK 4-1

Myöhäisillan ottelussa SaPKo otti täyden pistepotin. Pässipaitojen maaleista kaksi viimeisteli Karri Kapanen, joista toinen tyhjiin ottelun lopulla. Kasper Piitulainen ja Eetu Mäki onnistuivat myös maalinteossa. Peli-Karhujen ainoa maali oli Janne Hämäläisen käsialaa.


---
Julkaisija: