Tapahtumarikas Mestis-kierros perjantaina

19.11.2021
Tapahtumarikas Mestis-kierros perjantaina

Kuva: Shaun Duncan

Perjantain kierroksella täydet pistepotit KeuPa HT:lle ja Kiekko-Espoolle. Kiekko-Pojat sekä RoKi taistelivat voitot jatkoajalla.

FPS - KIEKKO-POJAT 3-4 (JA)

Kiekko-Pojat nousi tappioasemasta jatkoaikavoittoon. Nicolas Werbik (1+2) naulasi tasoitusosuman ajassa 55:52. Illan toisen osumansa viimeistellyt Aaron Miller (2+1) tyylitteli ottelun ratkaisun, kun vain 8 sekuntia ehti kulua jatkoajasta. Kotijoukkueen maalit viimeistelivät Miku Ronkainen, Veikka Kärjä sekä Leevi Kannisto.

KIEKKO-ESPOO - HOKKI 5-1

Kiekko-Espoolta nähtiin vakuuttava esitys kotikaukalossa perjantaina. Kahden pisteen miehinä kotijoukkueesta Toni Kähkönen (1+1), Kasper Elo (0+2) sekä Mikko Lehtonen (0+2). Vierasjoukkueen illan ainoan osuman laukoi Jimi Parvianen.

KEUPA HT - KETTERÄ 4-3

Keuruulla nähtiin tiukka taistelu Mestiksen kärkijoukkueiden välillä. Kotijoukkue vei lopulta täyden pistepotin maalein 4-3. KeuPa HT:n maalit viimeisteli Valtteri Koskela, Joni Airo, Eetu Pylkkänen sekä Tommi Niskanen. vierailta tolppien väliin osuivat Olli Korhonen, Jesse Liuksiala ja Anton Stråka.

KIEKKO-VANTAA - ROKI 4-5 (JA)

Kiekko-Vantaan ja RoKin välinen ottelu tarjoili viihdyttävää lätkää jatkoajalla asti. RoKi laukkasi peräti neljän maalin karkumatkalle Heikki Huttusen kahdella ja Jarkko Pynnösen sekä Anton Sikorskin osumilla. Lohipaidat löysivät kuitenkin huikean taisteluilmeen ja kampesivat tasoihin Mikael Sahan, Aapo Aholan, Niclas Tenhovuoren ja Erik Embrichin maaleilla. Jatkoajalla Gabin Ville viimeisteli vieraille voittomaalin ajassa 62:05.


---
Julkaisija: