SaPKo jatkoaikavoittoon ja TUTOlle täysi pistepotti torstaina

18.11.2021
SaPKo jatkoaikavoittoon ja TUTOlle täysi pistepotti torstaina

Kuva: Jarno Hietanen

Torstaina pelattiin kaksi Mestis-kamppailua. SaPKo haki jatkoaikavoitolla kaksi pistettä Hakametsästä ja TUTO piti pisteet Kupittaalla.

KOOVEE - SAPKO 2-3 (JA)

Juuso Forsström uitti ratkaisun jatkoajalla läpiajosta ajassa 61:56. Varsinaisella peliajalla vierasjoukkueelta maalinteossa onnistuivat Eemeli Ylitalo ja paluun loukkaantumisen jälkeen kaukaloon tehnyt Matias Lainio. KOOVEEn maalit viimeistelivät Tomi Iso-Mustajärvi sekä Jani Nyman.

TUTO - PELIITAT 5-4

Jännittävä ottelu nähtiin myös Turussa torstai-iltana. TUTO lähti kahden maalin etumatkalta päätöserään. Peliitat tuli kuitenkin vahvasti ja niittasi pelin tasoihin Sergey Popovin ja Elias Elomaan (2+0) maaleilla, kun erä oli ehtinyt vanheta vain reilut kaksi minuuttia. Ottelun tehomies Oskari Kalajanniska (2+1) viimeisteli voittomaalin ylivoimalla ajassa 52:29. TUTOn Niklas Konttila ja Turusta Heinolaan siirtynyt Leo Ring saalistivat pelissä kaksi syöttöpistettä.


---
Julkaisija: