Tasainen lauantain kierros - Kiekko-Vantaalle kauden kolmas voitto

6.11.2021
Tasainen lauantain kierros - Kiekko-Vantaalle kauden kolmas voitto

Kuva: Shaun Duncan

Lauantain kuuden ottelun kierros tarjoili jännitystä ja draamaa loppuun asti.

IPK - FPS 4-5 (JA)

Iisalmessa nähtiin yksi kolmesta jatkoille tai rankkareille asti venyneistä otteluista. Forssalaisten Karri Forsblom tasoitti ottelun ajassa 59:24 ja voittomaalin jatkoajalla viimeisteli Paavo Tyni (2+1). Vierasjoukkueelta kolme pistettä nimiinsä kirjautti myös Miska Ronkainen (2+1). IPK:n Pekka Suhonen onnistui kahdesti maalinteossa.

KIEKKO-POJAT - PELIITAT 3-2 (JA)

Myös Joensuussa ratkaisu venyi jatkoajalle asti. Aaron Miller ujutti voittomaalin läpiajosta ajassa 60:33. Peliittojen maalivahti Oskari Parviaiselle kertyi ottelussa 35 torjuntaa.

KIEKKO-ESPOO - TUTO 3-2

Espoossa voittaja saatiin ratkaistua varsinaisen peliajan aikana. Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Niko Somppi, Olli Iisakka ja Oula Kuure. TUTOn molemmat maalit laukoi puolustaja Mikke Levo.

KEUPA HT - SAPKO 3-4 (VL)

Keuruulla puolestaan voittaja selvisi pitkän kaavan mukaan voittomaalikilpailussa, jossa maalinteossa onnistuivat pässipaitojen Eetu Mäki sekä Krisztian Nagy. KeuPan Jaakko Heikkinen jatkoi pistetehtailuaan 1+1 tehoilla.

KIEKKO-VANTAA - KOOVEE 5-3

Kiekko-Vantaa otti kauden kolmannen voittonsa kukistamalla KOOVEEn kotikaukalossaan. Lohipaitojen tehomiehinä Niclas Tenhovuori (2+1), Kristjan Kombe (0+3) sekä Joni Piipponen (0+3). Vierasjoukkueen Jani Nyman ja Eppu Varjamo saalistivat tehot 0+2.

ROKI - HOKKI 1-2

Kierroksen vähämaalisin trilleri nähtiin Rovaniemellä. RoKi johti ottelua Heikki Huttusen maalilla aikaan 56:22 asti, jolloin Samu Kaasinen tasoitti ottelun. Joonas Savolainen hiljensi rovaniemeläisyleisön puoli minuuttia ennen päätössummeria laukomalla voittomaalin Oskari Siikin ja Tuomas Komulaisen esityöstä.


---
Julkaisija: