TUTOn tappioputki poikki jatkoajalla - Ketterälle kahdeksas peräkkäinen voitto

5.11.2021
TUTOn tappioputki poikki jatkoajalla - Ketterälle kahdeksas peräkkäinen voitto

Kuva: Shaun Duncan

TUTO Hockeyn tappioputki napsahti poikki jatkoaikavoitolla. Jatkoajalla voiton nappasi myös IPK Hakametsässä. Varsinaisella peliajalla voittoihin Hokki, Kiekko-Pojat, RoKi ja Ketterä.

HOKKI - PELIITAT 2-1

Hokki piti pisteet Kajaanissa 2-1-voitolla Peliitoista. Kotijoukkueen maalit viimeistelivät Samu Pyykkönen ja Samu Kaasinen. VIeraiden maali Alexander Forslundin nimiin.

KIEKKO-POJAT - FPS 6-3

Joensuun jäähallin remontin vuoksi Kiekko-Pojat pääsivät vasta nyt ensimmäistä kertaa kauden aikana kotihalliinsa. Ottelu päättyi kotijoukkueen kannalta voitokkaasti. Rasmus Heljanko osui kahdesti tolppien väliin. Joel Kerkkänen ja Nicolas Werbik merkkauttivat tehot 1+1. Vieraiden tehokkain oli upean soolomaalin ottelussa viimeistellyt Paavo Tyni (1+1).

KOOVEE - IPK 3-4 JA

Hakametsässä voittaja haettiin jatkoilta. Ajassa 64:48 Erkka Seppälän esityöstä, Janne Hämäläinen ohjasi tyylikkäästi Peli-Karhujen voittomaalin. KOOVEEn Santeri Sillanpäälle ottelussa tehot 1+2. Kotijoukkueen Joonas Valtoselle torjuntoja kertyi yhteensä 40, kun IPK:n maalivahti Cody Porter joutui puolestaan venymään kiekon tielle 18 kertaa.

ROKI - HERMES 5-2

RoKi palasi voittojen tielle voittamalla Hermeksen Rovaniemen kirnussa. Miika Tiihonen laukoi ottelussa kaksi maalia. Antti Järvelä viimeisteli kolme osumaa, joista kaksi tyhjiin ottelun loppuhetkillä.

SAPKO - KETTERÄ 1-2

Ketterä haki täyden pistepotin Talvisalosta. Vieraiden maalit viimeistelivat Anton Stråka sekä Olli Korhonen. Pässipaitojen osumasta vastasi Jesse Ahonen.

TUTO HOCKEY - KEUPA HT 3-2 JA

TUTO katkaisi tappioputkensa jatkoaikavoitolla Marli Areenalla. Ottelun ja ehkä koko kauden erikoisin maali nähtiin kolmannen erän alussa, kun kiekko nousi korkealle ilmaan ja pomppi ohi Juho Ahopellon ja ylitti maaliviivan. Maali merkittiin Niklas Konttilalle, joka ottelun avauserässä iski myös uransa ensimmäisen Mestis-maalinsa. Jatkoajalla Leevi Teissala viimeisteli kotijoukkueen voittomaalin. KeuPa HT:n tehomiehet perjantaina Tommi Niskanen (1+1) sekä Jaakko Heikkinen (0+2).


---
Julkaisija: