Hermes voittoon Vantaalla - IPK kaatoi Kiekko-Espoon

22.10.2021
Hermes voittoon Vantaalla - IPK kaatoi Kiekko-Espoon

Kuva: Shaun Duncan

Perjantaina pelattiin kuuden ottelun Mestis-kierros.

KIEKKO-ESPOO - IPK 4-6

IPK haki vieraspisteet Espoosta perjantaina. Peli-Karhuilta kahden pisteen iltaa viettivät tehot 1+1 nakutelleet Janne Hämäläinen, Ville Järvinen ja Janne Katosalmi sekä kahden syöttöpisteen miehet Aku Kinnari, Bastien Maia ja Erkka Seppälä. Kiekko-Espoo viimeisteli illan neljästä maalistaan kolme viimeisen erän lopussa 2 minuutin ja 10 sekunnin aikana. Ville Rautialalle sekä Daniel Takkuselle tehot 1+1.

KETTERÄ - PELIITAT 2-1

Ketterä jatkoi voittojen tiellä kaatamalla Peliitat kotonaan. Henry Karjalainen sekä Mikko Perttu Ketterän maalintekijät. Konsta Hirvonen viimeisteli Peliittojen illan ainoan osuman.

KOOVEE - KIEKKO-POJAT 3-1

Hakametsässä KOOVEE saalisti täyden pistepotin. Petteri Haveri, Ville Nieminen ja Perttu Aho tamperelaisten maalareina. Kiekko-Poikien Aaron Miller täräytti joensuulaisten maalin ylivoimalla.

HERMES - KIEKKO-VANTAA 2-6

Hermes haki tärkeät vieraspisteet Tikkurilan Trio Areenasta. Ottelun ykköstähtenä 1+2 tehot kirjauttanut Hermeksen kapteeni Valtteri Hotakainen. Kokkolalaisten maalilla Kristian Tamminen koppasi 36 torjuntaa. Lohipaidoille tappio oli jo kauden yhdeksäs.

SAPKO - HOKKI 1-4

Kajaanilaisten päävalmentaja Pasi Räsänen joukkoineen kävi hakemassa pisteet Talvisalosta. Joonas Savolaiselle kolmen pisteen ilta (1+2). Puolustajien pistepörssin toisena oleva Risto Mattila laukoi ylivoimalla ottelun voittomaalin.

TUTO - ROKI 1-2

Rovaniemeläisvieraat jatkoivat TUTOn tappioputken neljän ottelun mittaiseksi. Ottelun avausmaalista vastasi RoKin Lauri Heino ja Miika Tiihonen viimeisteli ottelun voittomaalin ajassa 56:27. Vilho Heikkiselle 31 torjuntaa. Turkulaisten maalin ohjasi Joonas Larinmaa.


---
Julkaisija: