Ketterä kaatoi TUTOn - Iltaottelussa mentiin pitkän kaavan mukaan

16.10.2021
Ketterä kaatoi TUTOn - Iltaottelussa mentiin pitkän kaavan mukaan

Kuva: Aaro Nuoramo

Kiekko-Espoolle, Ketterälle sekä RoKille voitot varsinaisella peliajalla. Hokki ja IPK jatkoajalla voittoihin. Klo 20 alkaneessa ottelussa FPS:n ja Hermeksen välillä mentiin voittomaalikilpailuun asti.

HOKKI - KIEKKO-VANTAA 3-2 JA

Kajaanissa ratkaisu venyi jatkoajalle, jossa Tomi Niku vimeisteli voittomaalin ajassa 61:15. Kiekko-Vantaan molemmat maalit viimeisteli Joni Piipponen, jolta nähtiin kaksi maalia myös perjantaina.

IPK - SAPKO 2-1 JA

Myös Iisalmessa ratkaisu haettiin jatkoilta. Juho Korhonen laukoi Peli-Karhut voittoon 14 sekuntia ennen jatkoajan täyttymistä.

KIEKKO-ESPOO - PELIITAT 3-1

Espoolaisille täysi pistepotti lauantain ottelusta. Kotijoukkueen maalintekijät Kasper Elo, Mikko Lehtonen sekä uran ensimmäisen Mestis-osumansa viimeistellyt Toni Kähkönen.

KETTERÄ - TUTO 5-1

Ketterä sai loistavan alun otteluun. Avauserässä kotijoukkue viimeisteli neljä osumaa. Toisessa erässä molemmat joukkueet osuivat kertaalleen Anton Stråkan ja vieraiden ainoan osuman niitanneen Roni Allénin toimesta. Ketterän Jesset olivat illan tehomiehinä. Hallikas iski kaksi maalia, Liuksiala tehot 1+1 ja Viskari syötti kaksi maalia.

ROKI - KEUPA HT 5-3

Rovaniemellä kotijoukkueen voiton takuumiehinä olivat, neljän pisteen Miika Tiihonen 2+2, Batyrlan Muratov 0+3 sekä Saku Kivinen 0+2. Tommi Ronkainen torjui 38 kertaa. Vierasjoukkueen maalit olivat Veeti Vuorion, Justus Mikkosen ja Jaakko Heikkisen käsialaa.

FPS - HERMES 3-4 VL

Klo 20 alkaneessa ottelussa ratkaisu venyi rankkareille asti. Forssalaisten maalit varsinaisella peliajalla viimeistelivät Totte Moberg, Miska Ronkainen sekä Joonas Uimonen. Vieraiden maalit Valtteri Hotakaisen ja kahdesti osuneen Ville Sippalan nimiin. Sippalan 3-3-tasoitusosuma syntyi vain 41 sekuntia ennen päätössummeria. Sippalan nimiin kirjattiin myös rankkareiden voittomaali.

Videolla C Moren Mestis-tiimin valinnat alkukauden tähdistökentälliseen:


---
Julkaisija: