Lohipaidoille avausvoitto - KeuPan ja Peliittojen voittoputket katkesivat

15.10.2021
Lohipaidoille avausvoitto - KeuPan ja Peliittojen voittoputket katkesivat

Kuva: Jarno Hietanen

Perjantaina viiden ottelun kierroksella voittoihin Hermes, IPK, FPS, Kiekko-Vantaa sekä SaPKo.

HERMES - HOKKI 3-2

Hermekselle kauden ensimmäinen kotivoitto. Maalintekijöinä kunnostautuivat Hermekseltä Janne Riihimäki, Harjun Heikki sekä Ville Sippala ja vierasjoukkueelta Risto Mattila ja Daniil Troshin.

IPK - KEUPA HT 3-1

IPK katkaisi keuruulaisten neljän ottelun voittoputken perjantaina. Kotijoukkue iski maalin per erä. Avauserässä osui Alex Olkinuora, toisessa erässä Janne Hämäläinen ja kolmannen erän lopulla Erkka Seppälä löi ratkaisun tyhjiin. Vieraiden osumasta vastasi Matias Mustonen.

PELIITAT - FPS 3-7

Myös Peliittojen voittoputki katkesi perjantain kierroksella. Ottelun ratkaisevaksi eräksi nousi toinen kaksikymppinen, jonka aikana forssalaiset viimeistelivät viisi osumaa eikä FPS:n maalivahti Eetu Niemiselle kertynyt yhtään torjuntaa erän aikana. FPS onnistui murtamaan myös Peliittojen 7 ottelua ja yhden erän kestäneeen 100 prosenttisen alivoiman. Otto Nieminen vierasjoukkueen tehomiehenä tehoilla 2+1. Myös Paavo Tyni saalisti kolme pistettä (0+3). Kotijoukkueen Juuso Heikkilä kaunisteli hieman lukemia ottelun viimeisen kympin aikana kahdella ylivoimamaalilla.

ROKI - KIEKKO-VANTAA 2-5

Kiekko-Vantaa saalisti kauden avausvoittonsa. Ottelun ratkaisevaksi tekijäksi nousi lohipaitojen tehokas ylivoima. Joni Piipponen iski kahdesti ja Santeri Aalto kertaalleen ylivoimalla. Samuli Tervo Kiekko-Vantaan maalilla koppasi 39 torjuntaa. RoKin maalit viimeistelivät Eppu Karuvaara sekä Batyrlan Muratov.

SAPKO - KOOVEE 6-4

Talvisalossa vietettiin kymmenen maalin perjantai-iltaa. SaPKo korjasi täyden pistepotin 6-4-voitolla. Jani Kluuskerille kaksi kotijoukkueen maaleista ja Matias Rauvolalle kolme syöttöpistettä. Santeri Sillanpää viimeisteli kaksi vieraiden osumista.---
Julkaisija: