IPK vei pisteet Turusta - Peliitat kolmanteen peräkkäiseen voittoon

9.10.2021
IPK vei pisteet Turusta - Peliitat kolmanteen peräkkäiseen voittoon

Kuva: Timo Savela

TUTO palkittiin ennen illan ottelua Hengenpelastajaliigan voitosta, mutta itse ottelussa turkulaiset jäivät ilman palkintoa, kun IPK vei pisteet Iisalmeen. Kiekko-Espoo, Kiekko-Pojat ja Peliitat myös varsinaisella peliajalla voittoihin. RoKi voitti KOOVEEn jatkoajalla.

HOKKI - KIEKKO-ESPOO 1-2

Kiekko-Espoo otti viikonlopun toisen voittonsa kaatamalla Hokin Kajaanissa. Espoolaisten maalit syntyivät Kasper Elon ja Julius Rantaeskolan toimesta. Samu Kaasinen viimeisteli isäntien osuman. Uran ensimmäisen Mestis-ottelunsa pelannut Kiekko-Espoon maalivahti Jani Lampinen torjui ottelussa 33 kertaa.

KIEKKO-POJAT - HERMES 3-2

Lieksassa pelatussa ottelussa Kiekko-Pojat korjasivat täyden pistepotin. Aaron Miller, Santeri Koponen sekä Aatu Luusuaniemi Kiekko-Poikien maalintekijät. Leevi Nikkiselle joensuulaisten maalilla yhteensä 39 torjuntaa. Vierailta maaliverkkoa heiluttivat Tony Tuupanen sekä Harjun Heikki.

PELIITAT - SAPKO 2-1

Peliitat jatkoivat voittoputkensa nyt kolmen ottelun mittaiseksi. Heinolan betonissa Peliittojen maalit viimeisteli Joona Lehtinen sekä Elias Elomaa. Karri Kapanen viimeisteli pässipaitojen osuman. Oskari Parviainen Peliitta-maalilla pelasi jälleen vakuuttavasti ja koppasi 35 torjuntaa.

ROKI - KOOVEE 5-4 (JA)

RoKi nosti kauden pistesaldonsa kuuteen kukistamalla KOOVEEn jatkoajalla Miika Tiihosen voittomaalilla. Kotijoukueen Oskari Kantola vietti kahden pisteen iltaa (1+1). KOOVEEn Santeri Sillanpää nakutteli neljä pistettä (1+3) ja 17-vuotias Jani Nyman lisäsi perjantain 1+2 pistesaaliin lisäksi tehot 2+1 lauantaina. Viikonlopun kahteen peliin nuorukaiselle siis yhteensä tehot 3+3.

TUTO - IPK 2-4

Klo 18 startannut ottelu aloitettiin palkintoseremonioilla, kun TUTO Hockey ja TUTOn kannattajayhteisö palkittiin kauden 2020-2021 Hengenpelastajaliigan voitosta. Itse ottelu sai räväkän alun kuin vain 13 sekunnin jälkeen Olli Valtola vei turkulaiset johtoon. Hetkeä myöhemmin Mikke Levo niittasi lukemat jo 2-0:aan. IPK:n ruotsalaispuolustaja Eric Hjorth täräytti kuitenkin seuraavat kaksi maalia ja Janne Katosalmi laukoi ottelun voittomaalin kolmannen erän puolivälissä.---
Julkaisija: