3 peliä ja 25 maalia - Siinä huikean perjantai-illan saldo

1.10.2021
3 peliä ja 25 maalia - Siinä huikean perjantai-illan saldo

Kuva: Shaun Duncan

Perjantai-illan kolme ottelua tarjosi yhteensä 25 maalia. Hokki säilytti sarjataulukon kärkipaikan voittamalla TUTOn Kupittaalla. Ketterä kaatoi FPS:n kotonaan ja Kiekko-Pojat otti täyden pistepotin Kontiolahdella pelatussa ottelussa.

KIEKKO-POJAT - ROKI 7-2

Mehtimäen jäähallin kunnostustöiden vuoksi Kontiolahdella pelatussa ottelussa kotijoukkueen Brygger - Siironen - Tammela ketju oli pelipäällä. Teemu Siiroselle (2+2) sekä Jonne Bryggerille (1+3) neljä tehopistettä ja Jussi Tammelalle 1+2. Aaron Miller (2+1) vietti myös kolmen tehopisteen iltaa.

KETTERÄ - FPS 5-2

Imatralla Ketterän 5-2-voittoon päättyneen ottelun tehomiehinä kunnostautuivat Elmeri Kaksonen 1+2 sekä Yegor Shekhovtsov 1+1. Jere Jokinen ja Mika Huhtasalo viimeistelivät vieraiden osumat.

TUTO - HOKKI 4-5

Hokki säilytti sarjakärjen paikan voittamalla TUTOn Marli Areenalla. Ottelu alkoi erittäin räväkästi kun alle 17 minuuttiin maaleja iskettiin yhteensä seitsemän. Lopussa tahti hieman rauhoittui ja toisessa erässä maaleja nähtiin kaksi ja kolmas erä oli maaliton. Vanhassa kotihallissaan pelannut Oskari Siiki napautti kaksi maalia ja vierailta myös Tuomas Komulainen (1+1) saalisti kaksi pistettä. TUTOn kahden pisteen miehenä puolustaja Joel Lammi (1+1)


---
Julkaisija: