Hokin huima kiri siivitti kajaanilaiset voittoon

25.9.2021
Hokin huima kiri siivitti kajaanilaiset voittoon

Kuva: Tuomas Juntunen

Lauantain kierros tarjoili huikeita loppukirejä ja viime hetken tasoitusosumia.

FPS – KOOVEE 6-2

FPS otti kauden avauspisteet kotikaukalossaan maalein 6-2. Forssalaisten Mika Huhtasalo sekä Totti Moberg viettivät kahden maalin iltaa ja Joonas Uimonen kirjautti tehot 1+1.

HOKKI – KIEKKO-POJAT 5-3

Hokki nousi huiman kolmannen erän kirin turvin kotivoittoon. Kahden erän jälkeen vieraat johtivat ottelua kolmella maalilla. Kolmannessa erässä Risto Mattilan upea maali herätti kotijoukkueen ja lopulta Hokki niittasi peräti viisi maalia päätöserässä. Maaleista kaksi viimeisteli Valtteri Niemi.

KEUPA HT – KETTERÄ 4-5 (VL)

Myös Keuruulla tarjoiltiin lauantai-illan draamaa. KeuPa HT pelasi lähes koko ottelun ajan johtoasemassa, mutta Ketterä kampesi tasoihin peräti kolmesti. Viimeisin tasoitusmaali syntyi Olli Korhosen (2+1) toimesta ajassa 58:22. Lopulta Ketterä nousi voittoon rankkareilla, kun Jesse Hallikas oli ainoa maalinteossa onnistunut.


ROKI - IPK 2-3 (VL)


Viime hetken nousun teki myös RoKi. IPK johti ottelua loppuhetkille asti kahdella Jaromir Pystlikin maalilla. Kotijoukkueen Heikki Huttunen nosti joukkueensa tasoihin viimeistelemällä maalit ajassa 58:25 sekä 59:06 RoKin pelatessa ilman maalivahtia. Rankkareilla IPK:lta maalinteossa onnistuivat Janne Hämäläinen, Bastien Maia sekä Jacob Bjerselius.


SAPKO – KIEKKO-VANTAA 4-1

Pässipaidat kartuttivat pistetiliään lauantaina Talvisalossa. Jere Kuivisto viimeisteli kaksi osumaa ja Matias Mutikainen sekä Kalle Matikainen maalit mieheen. Kiekko-Vantaan illan ainoa maali syntyi alivoimalla Tommi Laakson toimesta.

KIEKKO-ESPOO - TUTO HOCKEY 4-1

Kello 20 alkaneessa ottelussa kotijoukkue Kiekko-Espoo oli vahvempi maalein 4-1. Espoolaisten maaleista kaksi viimeisteli kokenut hyökkääjä Mikko Lehtonen. Kaksi pistettä nakuttelivat myös Anton Ollikainen (1+1), Arttu Tuomaala (0+2) sekä Jesse Vuorela (0+2). TUTO Hockeylta verkkoa heilutti Alexander Nikulin.


---
Julkaisija: