Vauhdikas kuuden ottelun Mestis-perjantai!

24.9.2021
Vauhdikas kuuden ottelun Mestis-perjantai!

Kuva: Shaun Duncan

Eilen torstaina kahdella ottelulla alkanut kausi sai jatkoa perjantaina, kun kuudella paikkakunnalla tarjoiltiin viihdyttäviä ja vauhdikkaita matseja.

HOKKI - ROKI 4-1

Kajaanissa Hokki otti kauden avauspisteet voittamalla RoKin maalein 4-1. Oskari Siiki osui tolppien väliin kahdesti ja Jiri Parviainen sekä Janne Jokinen kertaalleen. Vieraiden maalista vastasi Aleksi Kenttämää.

IPK - KIEKKO-POJAT 5-1

Myös IPK avasi kautensa vahvasti kotikaukalossa. Vieraat siirtyivät johtoon toisessa erässä Jussi Tammelan maalilla. Tästä eteenpäin loput maalit olivatkin sitten IPK-merkkisiä. Janne Hämäläinen nakutteli tehot 2+1 ja kahden pisteen iltaa viettivät Valtteri Määttä (1+1) sekä Bastien Maia (0+2). Cody Porterille Peli-Karhujen maalilla kertyi yhteensä 29 torjuntaa.

KIEKKO-VANTAA - KIEKKO-ESPOO 1-2 (JA)

Hyvätunnelmaisessa pääkaupunkiseudun paikallisessa nähtiin ennakkoarvioiden mukaisesti tiukka ja tasainen kamppailu, jonka ratkaisu venyi jatkoille asti. Varsinaisella peliajalla maalit niittasivat lohipaitojen Joni Piipponen sekä Kiekko-Espoon Julius Rantaeskola. Jatkoaikaa ehdittiin pelata vain 20 sekuntia kun Anton Ollikainen viimeisteli voittomaalin läpiajosta. Isossa roolissa olivat molempien joukkueiden maalivahdit. Kiekko-Vantaan Samuli Tervo koppasi 36 torjuntaa ja virkaveli Roope Taponen 35 torjuntaa.

PELIITAT - HERMES 2-3

Viime kauden finalisti Hermes avasi pistetilinsä hakemalla vierasvoiton Heinolan betonista. Juha Rautiainen, Sami Anttila sekä Eemeli Takala vieraiden maalintekijät. Peliittojen loppukiri tuotti kaksi maalia viimeisen kolmen minuutin aikana. Ensin osui Konsta Hirvonen ja ajassa 58:41 toi Juuso Heikkilä kotijoukkueen maalin päähän.

SAPKO - KEUPA HT 2-3

Myös Talvisalon perjantai-illassa päädyttiin 2-3-lukemiin. Ottelun voittomaaliksi muodostui lopulta Juho Koivusaaren 0-3-osuma 6 sekuntia ennen toisen erän päätöstä. SaPKon Eetu Randelin venyi kiekon tielle 36 kertaa ja keuruulaisten veskari Sami Suni kirjautti 23 torjuntaa.

TUTO - FPS 4-1

TUTO - FPS matsin kohokohtiin lukeutui muun muassa Niklas Konttilan tarjoilu Joonas Larinmaalle (1+1) turkulaisten 2-0-voittomaaliin. Larinmaan lisäksi myös Juho Virtanen tyylitteli 1+1 tehot. TUTOn Jere Huhtamaa nappasi Mestis-debyytissään 25 torjuntaa.


---
Julkaisija: