KETTERÄ ON MESTIKSEN MESTARI KAUDELLA 2020-2021!

29.4.2021
KETTERÄ ON MESTIKSEN MESTARI KAUDELLA 2020-2021!

Kuva: Aaro Nuoramo

Häikäisevän upea finaalisarja päättyi torstaina Ketterän 8-3-kotivoittoon.

KETTERÄ - HERMES 8-3

Myös finaalisarjan viidennestä ja ratkaisevasta ottelusta muodostui maalirikas kamppailu. Ketterä iski kolmeen ensimmäiseen minuuttiin kolme maalia, mutta Hermes kampesi vielä maalin päähän avauserässä. Toisessa erässä kotijoukkue takoi neljä maalia ja tätä etumatkaa ei enää upean kevään pelannut Hermes onnistunut saavuttamaan.
Henry Karjalainen sekä Roope Mäkitalo viimeistelivät hattutemput ja muita kolmen pisteen miehiä kotijoukkueelta olivat Jere-Matias Alanen (1+2), Roope Reini (0+3) sekä Niko Ahoniemi (0+3). Kotijoukkueen maalilla Santeri Lipiäinen torjui yhteensä 35 kertaa.


---
Julkaisija: