Ketterä voittoon toisessa jatkoerässä - Mestaruus ratkeaa torstaina

27.4.2021
Ketterä voittoon toisessa jatkoerässä - Mestaruus ratkeaa torstaina

Kuva: Andrea Lindvall

Kokkolassa nähtiin huikea jännitysnäytelmä, joka ratkesi toisessa jatkoerässä Ketterän voittoon. Mestaruus ratkaistaan torstaina Imatralla.

HERMES - KETTERÄ 3-4 (2. JE)

Hermeksen ja Ketterän välinen finaalisarja tarjoili jälleen todellisen jännitysnäytelmän. Ottelu ratkesi vasta toisessa jatkoerässä, kun ajassa 91:15 Roope Mäkitalo onnistui ohjaamaan Roope Reinin laukauksen ohi Joel Blomqvistin.
Varsinaisella peliajalla Ketterä johti ottelua parhaimmillaan kahdella maalilla, mutta Hermes kampesi tasoihin. Kotijoukkueen kaikki kolme maalia laukoi pudotuspelien pistepörssin kärkinimi Zdenek Sedlak. Ketterän varsinaisen peliajan maaleista vastasivat Mikko Haaparanta, Jesse Viskari sekä Miika Tiihonen.

Otteluvoitot ovat nyt tasan 2-2 ja mestaruus ratkaistaan torstaina Imatralla.


---
Julkaisija: