Kolmannessa finaalissa nähtiin 14 maalia - Hermes voiton päässä mestaruudesta

24.4.2021
Kolmannessa finaalissa nähtiin 14 maalia - Hermes voiton päässä mestaruudesta

Kuva: Andrea Lindvall

Kokkolan Hermes haki kolmannessa finaalissa Imatralta 9-5-vierasvoiton.

KETTERÄ VS. HERMES 5-9 (voitot 1-2)

Imatran lauantai-illassa nähtiin peräti 14 maalia, kun Hermes haki itselleen tärkeän vierasvoiton. Avauserässä Ketterä johti ottelua jo 4-1, mutta tämän jälkeen Hermes iski putkeen huimat kahdeksan osumaa ja kun Ketterän Samuli Tanhua osui vielä kolmisen minuuttia ennen päätösssummeria olivat loppulukemat 5-9. Hermeksen Erik Ahopelto oli ottelun tehokkain pisteillä 2+2 ja Hermeksen Eetu Paasovaara puolestaan alusti kolme osumaa.

Mestaruus on katkolla tiistaina Hermekselle Kokkolassa.


---
Julkaisija: