Joensuun Kiekko-Pojat vuoden Mestisseura

20.4.2021
Joensuun Kiekko-Pojat vuoden Mestisseura

Joensuun Kiekko-Pojat on palkittu vuoden Mestisseurana kaudella 2020-2021.

Joensuun Kiekko-Pojat on valittu vuoden Mestisseuraksi. Vuoden Mestisseura -palkinto jaetaan organisaatiolle, joka on kehittänyt omaa toimintaansa merkittävästi menneen kauden aikana. Noin vuosi sitten Joensuun Kiekko-Pojat sai uudet omistajat ja vaikeasta ajasta huolimatta Kiekko-Pojat on onnistunut kasvattamaan yhteisönsä kokoa ja aktivoimaan koko Pohjois-Karjalaa organisaationsa taakse. Tämä on näkynyt muun muassa Kiekko-Poikien kohdalla lisääntyneenä kiinnostuksena sekä kasvaneina katsojalukuina esimerkiksi Ruudun ottelulähetyksissä. Kiekko-Pojat on esiintynyt myös sosiaalisessa mediassa vahvasti uudella raikkaalla ilmeellä kasvattaen näkyvyyttään aiempiin kausiin verrattuna.

Kiekko-Pojat pärjäsi myös kaukalossa hienosti sijoittuen Mestiksen runkosarjassa toiseksi. Pudotuspeleissä Kiekko-Pojat koki välierissä tappion Kokkolan Hermekselle ja pelaa täten pronssisista mitaleista keskiviikkona IPK:ta vastaan.


---
Julkaisija: