Hermes kaatoi Ketterän ensimäisessä finaalissa - sarja jatkuu torstaina Kokkolassa

20.4.2021
Hermes kaatoi Ketterän ensimäisessä finaalissa - sarja jatkuu torstaina Kokkolassa

Kuva: Andrea Lindvall

Kokkolan Hermes nappasi ensimmäisen kiinnityksen Mestiksen mestaruuteen.

KETTERÄ VS. HERMES 2-3 (VOITOT: 0-1)

Kokkolan Hermes nappasi ensimmäisen kiinnityksen Mestiksen mestaruuteen vierasvoitolla Imatralta. Avauserässä molemmat joukkueet osuivat kertaalleen, mutta toisessa erässä Ketterä siirtyi 2-1-johtoon Niko Ahoniemen osumalla. Päätöserässä Akseli Karjalainen toi ensimmäisellä Mestis-maalillaan Hermeksen tasoihin ja vain kolme minuuttia ennen täyttä aikaa Oskari Uomala viimeisteli ylivoimalla ottelun voittomaalin. Hermeksen sankari ottelussa oli ehdottomasti 46 kiekkoa torjunut Joel Blomqvist.

Finaalisarja jatkuu torstaina Kokkolassa.


---
Julkaisija: