Hermes ja Ketterä lunastivat finaalipaikat torstaina!

15.4.2021
Hermes ja Ketterä lunastivat finaalipaikat torstaina!

Kuva: Andrea Lindvall

Finaalipaikat ratkesivat torstaina hurjien jännitysnäytelmien jälkeen.

HERMES - KIEKKO-POJAT 3-1

Kokkolan Hermes lunasti finaalipaikan kaatamalla kotikaukalossaan Kiekko-Pojat maalein 3-1. Ottelun jännitys säilyi viimeiselle sekunnille asti, jolloin Arttu Lausniemi niittasi loppulukemat tyhjiin. Hermeksen muista maaleista vastasivat, pudotuspelien pistepörssin kärkipaikkaa pitävä Zdenek Sedlak sekä Jesper Ahlgren. Kiekko-Poikien osuman viimeisteli Olli Korhonen. Hermeksen maalivahti Joel Blomqvist torjui ottelussa 28 kertaa. Hermes nousi finaaleihin villi kortti-kierroksen kautta ja pudotti jatkosta runkosarjan ensimmäiseksi (Kiekko-Espoo) ja toiseksi (Kiekko-Pojat) tulleet joukkueet.

IPK - KETTERÄ 5-6

Iisalmen trillerissä iskettiin yhteensä peräti 11 maalia. Ottelun ratkaisu venyi ensimmäiseen jatkoerään, jossa Jesse Hallikas laukoi ratkaisuosuman ajassa 63:25. Ketterän Jesset-ketju oli kovassa vireessä. Hallikas nakutti tehot 2+1, Viskari 1+1 ja Liuksiala 0+2. Kotijoukkueen tehomiehenä Niki Koskinen 1+2 pisteillä.


---
Julkaisija: