Hermekselle ja Ketterälle ensimmäiset kiinnitykset finaaleihin jännittävien vaiheiden jälkeen

13.4.2021
Hermekselle ja Ketterälle ensimmäiset kiinnitykset finaaleihin jännittävien vaiheiden jälkeen

Kuva: Shaun Duncan

Mestis-kauden 2020-2021 ensimmäiset välieräottelut tarjosivat huikeaa draamaa.

KIEKKO-POJAT - HERMES 2-3

Kokkolan Hermes ryösti kotiedun ja otti ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan. Harjun Heikki aloitti vierasjoukkueen maalinteon jo reilun minuutin pelin jälkeen. Avauserän lopulla Ville Heikkala lisäsi ylivoimalla Hermeksen johtoa. Toisessa erässä nähtiin yksi maali ja siitä vastasi kotijoukkueen Matias Mustonen. Päätöserässä molemmat joukkueet osuivat kertaalleen. Ottelun voittomaalin viimeisteli Oskari Uomala ja kavennusosuman laukoi Samuel Salonen. Yksi ottelun hahmoista oli Hermeksen maalilla 37 kertaa kiekon eteen venynyt Joel Blomqvist.

KETTERÄ - IPK 4-3

Imatralla nähtiin huima ottelun ratkaisu. Viimeisen neljän minuutin aikana kiekko saatiin maaliin peräti neljästi. Ensin IPK nousi rinnalle ja ohi Janne Katosalmen ja Janne Hämäläisen maaleilla. Ketterä ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt ja Arttu Rämö laukoi tasoituksen ilman maalivahtia ajassa 57:52. Vajaa minuutti tasoituksesta Matias Varttinen viimeisteli voittomaalin kotijoukkueelle.

Välierät jatkuvat torstaina. Finaalipaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.


---
Julkaisija: