IPK ja Kiekko-Pojat nappasivat viimeiset välieräpaikat

10.4.2021
IPK ja Kiekko-Pojat nappasivat viimeiset välieräpaikat

Kuva: Darren Rose

Mestiksen viimeiset välieräpaikat ratkottiin lauantaina.

KIEKKO-POJAT VS. KIEKKO-VANTAA 4-2 (VOITOT: 2-1)

Joensuussa Samuel Salonen vei isännät ottelun alussa 1-0-johtoon ja Lauri Heino lisäsi johdon kahteen osumaan erän puolivälin jälkeen. Toiseen erään lähdettiin 3-1-lukemista, kun molemmat joukkueet osuivat Heinon maalin jälkeen vielä kertaalleen. Toisessa erässä Jonne Brygger laukoi isäntien neljännen ja tämän jälkeen Kiekko-Vantaa nousi vielä 4-2:een, mutta enempää osumia ei nähty.

KEUPA HT VS. IPK 3-4 JA (VOITOT: 1-2)

Maalittoman avauserän jälkeen kotijoukkue osui kahdesti, mutta IPK kuittasi perään kolmella osumalla ennen erätaukoa. Päätöserässä KeuPa nousi ilman maalivahtia pelatessaan tasoihin ja ratkaisu siirtyi jatkoajalle. Jatkoajalla ei kauaa ehditty pelaamaan, kun IPK:n Ville Sippala pääsi laukomaan joukkueensa välieriin.


---
Julkaisija: