Kokkolan Hermes marssi välieriin - Keuruulla ja Joensuussa lauantaina ratkaisupelit

8.4.2021
Kokkolan Hermes marssi välieriin - Keuruulla ja Joensuussa lauantaina ratkaisupelit

Kuva: Andrea Lindvall

Kokkolan Hermes eteni Mestiksen välieriin. Kaksi sarjaa venyi ratkaisevaan kolmanteen peliin.

HERMES VS. KIEKKO-ESPOO 2-1 JA (VOITOT: 2-0)

Hermes varmisti paikkansa torstaina Mestiksen välieristä. Avauserässä Oskari Uomala vei kotijoukkueen 1-0-johtoon ja seuraavaa maalia saatiin odottaa aina päätöserään saakka, kunnes Joni Jurmo toi Espoon tasoihin. Ottelu eteni lopulta jatkoajalle, jossa voiton kotijoukkueelle ratkaisi Valtteri Meisaari.

IPK VS. KEUPA HT 0-4 (VOITOT: 1-1)

KeuPa onnistui venyttämään ottelusarjan ratkaisun kolmanteen peliin. Avauserässä ja toisessa erässä KeuPan Juho Koivusaari osui kahdesti ja päätöserässä Janne Kumpulainen sekä Atro Leppänen viimeistelivät osumat viimeisellä minuutin aikana.

KIEKKO-VANTAA VS. KIEKKO-POJAT 5-4 (VOITOT: 1-1)

Vierasjoukkue aloitti maalinteon Vantaalla, mutta tämän jälkeen kotijoukkue maalasi kahdesti. Kahden erän jälkeen kolmanteen erään lähdettiin 4-2-lukemista. Kiekko-Vantaa siirtyi päätöserän alussa 5-2-johtoon ja Kiekko-Pojat onnistui kaventamaan tilanteen vielä aina 5-4:ään saakka ilman maalivahtia, mutta tasoihin asti vierasjoukkue ei onnistunut nousemaan.


---
Julkaisija: