Kiekko-Vantaa lunasti puolivälieräpaikan - TUTO iski voittomaalin ajassa 83:23

1.4.2021
Kiekko-Vantaa lunasti puolivälieräpaikan - TUTO iski voittomaalin ajassa 83:23

Kuva: Shaun Duncan

Torstaina tarjoiltiin todellisia trillereitä Mestiksen villi kortti -kierroksella.

PELIITAT - KIEKKO-VANTAA 1-3

Kiekko-Vantaa lunasti puolivälieräpaikan kukistamalla Peliitat toistamiseen villi kortti -kierroksella. Vierasjoukkueen Oliver Kiljunen aloitti maalinteon ottelun avauserässä. Toisessa erässä Peliitat nousi vielä tasoihin Jere Vertasen osumalla. Ottelun voittomaali syntyi 40 sekuntia ennen toisen erän päättymistä Viljami Wacklinin viimeistelemänä. Loppulukemat 1-3 niittasi Aleksi Halme tyhjään maaliin Peliittojen yrittäessä tasoitusta ilman maalivahtia.

HERMES - TUTO HOCKEY 1-2 (JA)

Hermeksen ja TUTOn välinen jännitysnäytelmä venyi toiseen jatkoerään saakka. Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta osui Ville Heikkala. TUTOn tasoitusosuma syntyi ilman maalivahtia ajassa 59:35 Tino Sirénin toimesta. Voittomaali nähtiin lopulta ajassa 83:23 Jonne Jantusen taidokkaalla ohjauksella.
Hermeksen maalivahti Joel Blomqvist koppasi ottelussa yhteensä 41 torjuntaa. TUTO Hockeyn veskari Kari Piiroiselle torjuntoja kertyi 37.
Ottelusarja ratkaistaan lauantaina Turussa.


---
Julkaisija: