Perjantain kierroksella Hermes ja Kiekko-Pojat kotivoittoihin

26.3.2021
Perjantain kierroksella Hermes ja Kiekko-Pojat kotivoittoihin

Kuva: Sami Mutka

Perjantaina pelattiin kaksi Mestis-ottelua.

HERMES VS. HOKKI 3-1

Maalittoman avauserän jälkeen kotijoukkue Hermes iski toisessa erässä kolmesti, kun Erik Ahopelto osui kahdesti ja Tuukka Lundell kertaalleen. Päätöserässä Hokin kultakypärä Tuomas Komulainen laukoi 3-1-kavennuksen, joka jäi myös ottelun viimeiseksi osumaksi.

KIEKKO-POJAT VS. IPK 3-2

Kiekko-Pojat sai otteluun lentävän lähdön, kun hieman yli kahdessa minuutissa kotijoukkue johti ottelua jo 2-0 ja IPK oli pakotettu aikalisään. Aikalisän jälkeen IPK kavensi lukemat 2-1:een ja toisesssa erässä Juuso Nevalainen toi IPK:n tasoihin. Päätöserässä Hermeksen Jussi Tammela laukoi ottelun voittomaalin.


---
Julkaisija: