IPK ja Ketterä kotivoittoihin keskiviikon kierroksella

24.3.2021
IPK ja Ketterä kotivoittoihin keskiviikon kierroksella

Kuva: Darren Rose

Keskiviikkona pelattiin kaksi Mestis-ottelua

IPK VS. HERMES 4-3 JA

IPK siirtyi avauserässä 2-0-johtoon, mutta Hermes kavensi vielä ennen erätaukoa lukemat 2-1:een. Toisessa erässä Ville Järvinen laukoi IPK:n 3-1-johtoon kauden avausosumallaan. Kolmannessa erässä Hermes nousi kahdella nopealla maalilla tasoihin vieden ottelun jatkoajalle, jossa ratkaisun upotti IPK:n Niki Koskinen.

KETTERÄ VS. KIEKKO-POJAT 3-2

Maalittoman avauserän jälkeen Ketterä osui kahdesti toisessa erässä ja hurjaa kevättä pelaava Samuel Salonen osui puolestaan vierasjoukkueelta. Kolmannessa erässä Niko Ahoniemi viimeisteli ylivoimalla 3-1-maalin ja loppulukemat 3-2:een kavensi Kiekko-Poikien Oliver Kapanen ylivoimalla.


---
Julkaisija: