KOOVEE murskasi FPS:n pudotuspelihaaveet hurjalla kirillä

20.3.2021
KOOVEE murskasi FPS:n pudotuspelihaaveet hurjalla kirillä

Kuva: Jarno Hietanen

Forssassa nähtiin todellinen trilleri lauantai-iltana. KOOVEE nousi neljän maalin tappioasemasta voittoon ja hautasi FPS:n pudotuspelihaaveet. Täyden pistepotin lauantaina saalistivat myös Kiekko-Vantaa sekä Hermes. KeuPa HT voitti Ketterän jatkoajalla.

FPS - KOOVEE 5-6

Kahden erän jälkeen FPS oli jo turvallisen tuntuisessa 5-1-johdossa ja tukevasti kiinni Villi kortti-pudotuspelipaikassa. KOOVEE aloitti kuitenkin hurjan kirin ja iski päätöserässä viisi maalia. 5-4 ja 5-5 maalit syntyivät tamperelaisten pelatessa ilman maalivahtia. Voittomaalin tyhjiin viimeistellyt Niko Lahtinen iski hatullisen maaleja ja Lassi Korpela osui kahdesti. Tappion myötä huiman kevätjakson pelanneen FPS:n kausi päättyi runkosarjaan.

HERMES - HOKKI 4-1

Kokkolassa kotijoukkue otti täyden pistepotin kaatamalla Hokin maalein 4-1. Hermeksen tehomiehinä kunnostautuivat Eemeli Takala (1+1) ja kaksi upeaa syöttöä tarjoillut Zdenek Sedlak. Molemmat joukkueet päättävät runkosarjansa ensi viikolla.

KIEKKO-ESPOO - KIEKKO-VANTAA 4-5

Espoossa molemmat pääkaupunkiseudun joukkueet pelasivat runkosarjan viimeiset ottelunsa. Kiekko-Vantaa oli ottelussa vahvempi Viljami Wacklinin tehoillan siivittämänä. Wacklin oli mukana kaikissa lohipaitojen maaleissa viimeistelemällä hattutempun ja syöttämällä kaksi maalia. Loistavaa tulokaskautta pelaava Kiekko-Vantaan Eetu Peltola saalisti tehot 1+2.

KEUPA HT - KETTERÄ 2-1 (JA)

KeuPa HT päätti runkosarjansa kukistamalla Ketterän jatkoajalla. Voittomaalin viimeisteli Samuel Salonen ajassa 61:42. Samuli Tervo torjui keuruulaisten maalissa yhteensä 42 kertaa ja Mestis-debyyttinsä Ketterän maalissa tehnyt Santeri Auvinen koppasi 35 torjuntaa. Ketterän runkosarja jatkuu vielä ensi viikolla.


---
Julkaisija: