TUTO katkaisi FPS:n voittoputken - Peliitat murskasi Kiekko-Espoon

19.3.2021
TUTO katkaisi FPS:n voittoputken - Peliitat murskasi Kiekko-Espoon

Kuva: Shaun Duncan

Perjantain Mestis-kierroksella täydet pistepotit nappasivat TUTO, Peliitat, IPK sekä Kiekko-Pojat.

TUTO - FPS 6-3

TUTO katkaisi forssalaisten voittoputken perjantaina Marli Areenalla. Kotijoukkueen tehomiehinä Oskari Kalajanniska (2+1) ja Mikke Levo (1+2). Ottelu oli turkulaisten kauden viimeinen runkosarjassa.

PELIITAT - KIEKKO-ESPOO 8-2

Myös Peliitat pelasi runkosarjan viimeisen ottelunsa perjantaina. Kotijoukkue iski neljä maalia alle kolmessa minuutissa kolmannen erän puolivälissä. Joona Lankinen (1+2) ja Jere Vertanen (0+3) viettivät kolmen pisteen iltaa ja maaliverkkoa kahdesti heiluttivat Petteri Haveri ja Oscar Lemström. Torstaina Vantaalla nollapelin torjunut maalivahti Kristian Tamminen torjui ottelussa kaksi espoolaisten rankkariyritystä.

KETTERÄ - KIEKKO-POJAT 2-5

Kiekko-Pojat vei pisteet mukanaan Imatralta vahvalla esityksellä. Torstaina Mestis-debyyttissään tehot 1+1 viimeistellyt Oliver Kapanen ylsi samaan suoritukseen myös perjantaina. 1+1 tehot kirjauttivat myös tulikuuma Samuel Salonen, Matias Mustonen sekä Ville Räsänen.

IPK - HERMES 4-1

Kankaan montussa IPK:lle täysi pistepotti Janne Hämäläisen (2+1), Niki Koskisen (1+1) ja Matias Lainion (1+1) maaleilla. 31 kertaa ottelussa torjunut Samu Pakarinen oli nollapelissä kiinni vielä noin neljä minuuttia ennen ottelun päätöstä jolloin Eetu Paasovaara onnistui viimeistelemään vieraiden ainokaisen ylivoimalla ilman maalivahtia.


---
Julkaisija: