Lauantain kierroksella tasaisia otteluita - TUTO nousi komeaan voittoon

13.3.2021

Kuva: Shaun Duncan

Lauantaina pelattiin Mestistä neljän ottelun verran.

HERMES VS. KEUPA HT 4-5 JA

Kokkolassa Hermes aloitti avauserässä maalinteon, mutta toisessa erässä KeuPa nousi tasoihin. 1-1-tilanteen jälkeen molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen ennen kolmatta erää. Kolmannessa erässsä KeuPa karkasi 2-4-vierasjohtoon, mutta Hermes osui kahdesti vain 19 sekunnissa tasoittaen pelin 4-4:ään. Loppujen lopuksi KeuPa varmisti voiton jatkoajalla Jani Siekkisen osumalla.

KIEKKO-POJAT VS. KETTERÄ 5-4

Avauserässä Joensuussa nähtiin kolme osumaa, kun Ketterä pääsi 2-1-johdossa erätauolle. Toisessa erässä kotijoukkue osui kahdesti päästen 3-2-johdossa kolmanteen erään. Kolmannen erän alussa Ketterä iski kuitenkin vielä kahdesti ottaen jälleen johtopaikkansa itselleen. Tämä ei kotijoukkuetta kuitenkaan haitannut vaan Kiekko-Pojat iski kahdesti viimeisellä kympillä voittaen ottelun maalein 5-4. Kotijoukkueen Samuel Salonen viimeisteli tehopisteet 2+2.

KIEKKO-ESPOO VS. KIEKKO-VANTAA 4-2

Espoossa molemmat joukkueet osuivat avauserässä kertaalleen. Toisessa erässä Aleksi Järvinen ja Julius Rantaeskola niittasivat kotijoukkueen 3-1-johtoon ja Mikko Virtanen lisäsi johtoa yhdellä osumalla päätöserässä. Vantaa kavensi vielä nelisen minuuttia ennen päätössummeria Konsta Hirvosen osumalla.

PELIITAT VS. TUTO 3-5

Maalittoman avauserän jälkeen Peliitat osui toisessa erässä peräti kolmesti ja TUTO kertaalleen, joten päätöserään lähdettiin 3-1-lukemista. TUTO tekikin päätöserässä komean nousun, kun erän puolivälin paikkeilla vierasjoukkue värkkäsi kolme osumaa, joista kaksi ylivoimalla ja siirtyi maalin edelle. Loppuratkaisun tyhjään rysään niittasi kaksi maalia ottelussa viimeistellyt Jonne Jantunen.