Kotijoukkueet vahvoilla perjantaina - FPS nousi jo kymmenen parhaan joukkoon

12.3.2021
Kotijoukkueet vahvoilla perjantaina - FPS nousi jo kymmenen parhaan joukkoon

Kuva: Samuli Timonen

Kotijoukkueet olivat vahvoilla perjantain Mestis-kierroksella.

FPS VS. K-VANTAA 3-1

Voittoputkessa liitävä FPS saapui kaukaloon perjantaina vauhdilla ja avauserän puolivälin paikkeilla kotijoukkue oli raapinut itselleen jo 2-0-johdon. Toisessa erässä Jukka-Pekka Kurtelius laukoi FPS:n illan kolmannen ja päätöserässä ainoan osuman laukoi vierasjoukkueen Oliver Kiljunen. FPS-vahti Petrus Lintonen torjui peräti 43 laukausta.

HOKKI VS. KIEKKO-POJAT 1-3

Hokki siirtyi reilussa minuutissa kotikaukalossaan johtoon Samu Pyykkösen osumalla, mutta Kiekko-Pojat käänsi pelin nopeasti kahdella maalilla itselleen. Toisessa erässä Oula Uski laukoi vierasjoukkueen kolmannen osuman ja enempää maaleja ei ottelussa nähty.

KIEKKO-ESPOO VS. PELIITAT 5-3

Avauserässä Espoossa molemmat joukkkueet osuivat kertaalleen, mutta toinen erä oli kotijoukkueen, kun Kiekko-Espoo osui kolmesti päästen päätöserään 4-1-johtoasemassa. Peliitat onnistui vielä ylivoimaosumilla nousemaan maalin päähän, mutta lopulta kotijoukkueen Jesse Pesonen laukoi loppulukemat 5-3:een tyhjään rysään.

KETTERÄ VS. IPK 4-3

Imatralla molemmat joukkueet maalasivat ensimmäisessä erässä kertaalleen, mutta toisessa erässä IPK iski kahdesti ja Ketterä kertaalleen. Ketterä onnistui kuitenkin nousemaan lopulta aina voittoon saakka, kun Roope Reini tasoitti ottelun 3-3:een ja lopulta Matias Varttinen laukoi ottelun voittomaalin ylivoimalla alle kaksi minuuttia ennen päätössummeria.

KEUPA HT VS. HERMES 5-1

Keuruulla avausmaali odotettiin aina yli ottelun puolivälin, jonka jälkeen KeuPa osui kahdesti ylivoimalla. Vielä ennen toista erätaukoa Hermes kavensi lukemat 2-1:een, mutta päätöserä oli kotijoukkueen ja KeuPa viimeistelikin kolme maalia venyttäen loppulukemat peräti 5-1:een.

TUTO VS. KOOVEE 5-2

TUTO siirtyi kotikaukalossaan avauserässä 1-0-johtoon, mutta KOOVEE nousi tasoihin 1-1:een heti toisen erän alussa. Heti perään Kristian Tuohilampi laukoi kuitenkin takaisin johtoon. Päätöserässä KOOVEE tasoitti ottelun 2-2:een, mutta TUTO vastasi jälleen nopeasti, tällä kertaa kahdella maalilla mennen 4-2-johtoon ja lopulta Jonne Jantunen viimeisteli loppulukemat 5-2:een tyhjään rysään. TUTOn maalille palannut Kari Piiroinen torjui 26 kiekkoa.


---
Julkaisija: