Hermes ja KeuPa vierasvoittoihin keskiviikkona

10.3.2021

Kuva: Joni Rajala

Keskiviikkona pelattiin Mestistä Kajaanissa ja Joensuussa.

HOKKI VS. HERMES 2-5

Kajaanissa Hermes tuli ryminällä kaukaloon ja vierasjoukkue laukoikin kiekon kotijoukkueen verkkoon avauserässä peräti neljästsi. Toinen erä oli maaliton ja kolmannessa erässä Hermeksen Erik Ahopelto siirsi vierailijat jo viiden maalin karkumatkalle. Hokki onnistui lopussa vielä kahdesti ja loppulukemat 2-5.

KIEKKO-POJAT VS. KEUPA HT 3-4

Joensuussa kotijoukkue siirtyi hieman yli 10 minuutissa 2-0-johtoon, mutta heti toisen erän alussa KeuPa tuli tasoihin kahdella maalilla. Vielä ennen toista erätaukoa Niki Blomberg vei kotijoukkueen takaisin johtoon. KeuPa tasoitti ottelun 3-3:een kolmisen minuuttia ennen päätössummeria ja vielä 37 sekuntia ennen loppua Juho Koivusaari viimeisteli illan toisen osumansa, jolla KeuPalle täysi pistepotti.