Viihdyttävä perjantai-illan kierros - FPS jatkaa voittoputkessa

5.3.2021
Viihdyttävä perjantai-illan kierros - FPS jatkaa voittoputkessa

Kuva: Shaun Duncan

Perjantaina nähtiin viihdyttävä neljän ottelun Mestis-kierros.

HERMES - KETTERÄ 4-5 (vl)

Kokkolan vauhdikkaassa perjantai-illassa ratkaisu haettiin lopulta pitkän kaavan mukaan rankkareista. Ketterä veti pidemmän korren voittomaalikilpailussa, kun Arttu Rämö ja Roope Mäkitalo onnistuivat maalinteossa. Hermeksen illan tehokkain oli Erik Ahopelto kahdella pisteellä (1+1). Mestiksen pistepörssiä johtava Jere-Matias Alanen saalisti tehot 1+2.

KIEKKO-POJAT - HOKKI 5-4 (ja)

Joensuussa Kiekko-Pojat karkasivat jo kolmen maalin karkumatkalle, mutta Hokki kampesi vielä tasoihin ja ohi. Samuel Salonen toi kuitenkin isännät tasoihin illan toisella ylivoimamaalillaan ja lopulta Jussi Tammela laukoi voittomaalin jatkoajalla. Kiekko-Poikien Juho Juvonen saalisti kolme syöttöpistettä ja maalivahti Leevi Nikkinen torjui 42 kertaa. Vieraiden tehokkaimpina Eemeli Ylitalo (1+1) sekä Jaakko Kuusisto (0+2).

KIEKKO-VANTAA - PELIITAT 5-2

Vantaalla kotijoukkue oli vahvempi lukemin 5-2. Lohipaitojen tehomiehinä häärivät tutut miehet Julius Valtonen (2+1), Oliver Kiljunen (1+2), Erkka Seppälä (0+3) ja Juuso Perttilä (1+1). Kiekko-Vantaan maalilla Mikko Holopainen torjui uran ensimmäisessä Mestis-startissaan 21 kertaa.

TUTO HOCKEY - FPS 3-6

FPS jatkoi voittoputkeaan neljän ottelun mittaiseksi kaatamalla TUTO Hockeyn Kupittaalla. Vieraiden Daniel Mäkiaho ja Jukka-Pekka Kurtelius (2+0) laukoivat uransa ensimmäiset Mestis-osumat. Kotijoukkueelta Jasper Rannisto pääsi ensi kertaa Mestiksessä maalien makuun.


---
Julkaisija: