Peliitat voittoon 9 maalin trillerissä - FPS kaatoi sarjakärjen

20.2.2021
Peliitat voittoon 9 maalin trillerissä - FPS kaatoi sarjakärjen

Peliittojen Markus Lahtinen viimeisteli voittomaalin rankkarista TUTO:a vastaan. (Kuva: Shaun Duncan)

Lauantain kierroksella Ketterä haki täyden pistepotin Kankaan montusta IPK:n vieraana, FPS kaatoi sarjakärki Kiekko-Espoon Karri Forsblomin tehoillan siivittämänä ja Peliitat nappasi TUTOn päänahan 9 maalin trillerissä.

FPS - KIEKKO-ESPOO 3-1

FPS kaatoi sarjakärki Kiekko-Espoon Karri Forsblomin tehoillan siivittämänä. Forsblom oli mukana jokaisessa forssalaisten maalissa saalistamalla tehot 2+1. Voitto oli FPS:lle toinen peräkkäinen kotikaukalossa.

IPK - KETTERÄ 1-5

Ketterä haki täyden pistepotin Kankaan montusta lauantaina. Vieraiden tehomiehinä kolmen pisteen iltaa viettäneet Roope Mäkitalo (1+2) sekä Matias Varttinen (1+2). Imatralaisten maalilla pelannut Santeri Lipiäinen torjui ottelussa yhteensä 46 kertaa.

TUTO - PELIITAT 4-5

Marli Areenalla Peliitat nousi arvokkaaseen vierasvoittoon. Voittomaalin viimeisteli Markus Lahtinen (1+1) rangaistuslaukauksesta ajassa 56:46. Peliitoilta myös puolustaja Toivo Pennanen kirjautti ottelussa tehot 1+1. Kotijoukkueen tehokkaimmat olivat Valtteri Ilomäki (1+1) sekä Juho Virtanen (0+2).


---
Julkaisija: