Kotivoittojen kierros - Ketterän Jere-Matias Alanen laukoi viisi maalia

13.2.2021
Kotivoittojen kierros - Ketterän Jere-Matias Alanen laukoi viisi maalia

Kuva: Aaro Nuoramo

Lauantaina Mestiksessä pelattiin viidellä paikkakunnalla.

FPS VS. TUTO 4-3

Forssassa maalittoman avauserän jälkeen saatiin ketsuppipullo auki toisessa erässä, kun FPS iski neljästi ja TUTO kahdesti. Erän puolivälin paikkeilla FPS:n puolustaja Paavo Tyni heilutti maalia kahdesti 22 sekunnin aikana. Päätöserässä TUTO nousi maalin päähän Mikke Levon ylivoimaosumalla, mutta FPS:lle täysi pistepotti 4-3-lukemin.

KIEKKO-POJAT VS. HERMES 3-2

Joensuussa avauserä oli niin ikään maaliton, mutta toisessa erässä kotijoukkue onnistui kahdesti, kun Oula Uski ja Valtteri Lipiäinen heiluttivat maaliverkkoa. Päätöserässä Hermes nousi tasoihin 2-2:een, mutta lopulta Kiekko-Poikien Samuel Salonen veivasi ottelun voittomaalin viitisen minuuttia ennen päätösssummeria.

KETTERÄ VS. KEUPA HT 8-5

KeuPa siirtyi Imatralla nopeasti 2-0-vierasjohtoon, mutta ennen erätaukoa Ketterä oli kammennut itsensä jo tasoihin. Toisessa erässä Konsta Keteli vei KeuPan johtoon, jonka jälkeen Ketterä iski kuitenkin nopeaan tahtiin neljä osumaa, joista kolme syntyi Jere-Matias Alasen lavasta. Päätöserässä KeuPa nousi maalin päähän, mutta lopulta Alanen laukoi vielä kaksi maalia varmistaen Ketterälle 8-5-voiton. Alanen iski ottelussa yhteensä 5 maalia alle 29 minuuttiin.

KIEKKO-VANTAA VS. KIEKKO-ESPOO 4-3 JA

Vantaalla Kiekko-Espoo osui ylivoimalla kahdesti kahteen ensimmäiseen erään. Kolmannessa erässä näytti pitkään, että Kiekko-Espoo matkaisi täyteen pistepottiin Julius Rantaeskolan maalilla, mutta Kiekko-Vantaa onnistui lopulta nousemaan tasoihin 3-3:een vain 3 sekuntia ennen päätössummeria. Jatkoajalla Kiekko-Vantaan Julius Valtonen veivasi komeasti lisäpisteen kotijoukkueelle.

HOKKI VS. IPK 5-2

Hokki takoi kotikaukalossaan avauserään kolme maalia pitäen samalla vierasjoukkue IPK:n nollilla. Toisessa erässä Miro Keskitalo lisäsi Hokin johdon neljään ja erän puolivälissä Matias Lainio laukoi IPK:n ottelun avausmaalin. Päätösserässä Samuel Sikstus iski kotijoukkueen viidennen ja Niki Koskinen IPK:n illan toisen. Nelisen minuuttia ennen päätössummeria Hokin Ville-Valtteri Mustonen laukoi loppulukemat 6-2:een.


---
Julkaisija: