Perjantain kierroksella runsaasti maaleja - Kiekko-Espoo tehtaili seitsemän Turussa

12.2.2021
Perjantain kierroksella runsaasti maaleja - Kiekko-Espoo tehtaili seitsemän Turussa

Kuva: Jarno Hietanen

Perjantain Mestis-kierrosella pelattiin kuusi kamppailua.

FPS vs. KOOVEE 1-2

Forssassa KOOVEE tehtaili kaksi osumaa avauserään, jotka riittivät täyteen pistepottiin. FPS:n illan ainokaisen niittasi toisessa erässä Teemu Karjalainen, jolle osuma oli kauden neljäs. KOOVEEn Kimmo Rautiainen torjui peräti 29 laukausta päästäen vain yhden selkänsä taakse.

IPK vs. KIEKKO-POJAT 2-7

Iisalmessa nähtiin varsin maalirikas ottelu. Avauserän maalit menivät tasan 1-1, mutta toisessa erässä vierasjoukkue iski peräti neljästi, kun Matias Mustonen aloitti maali-iloittelun heti toisen erän alussa. Päätöserässä IPK nousi kolmen maalin päähän Juho Korhosen osumalla, mutta tämän jälkeen Kiekko-Pojat iski vielä kahdesti napaten pistepotin Joensuuhun. Ottelun tehokkain oli Kiekko-Poikien Samuel Salonen kolmella syöttöpisteellä.

KETTERÄ VS. HERMES 5-3

Imatralla nähtiin neljän maalin avauserä, kun molemmat joukkueet osuivat kahdesti. Toisessa erässä Ketterä karkasi johtoon Matias Varttisen osumalla ja päätöserässä Ketterä matkasi voittoon Mikko Haaparannan ja Arttu Rämön maaleilla. Kaksi maalia viimeistellyt Arttu Rämö siirtyi samalla Mestiksen maalipörssin kärkeen.

KEUPA HT VS. HOKKI 4-3

Keuruulla kotijoukkue siirtyi avauserässä kahdella maalilla 2-0-johtoon, mutta heti toisen erän alussa Hokki tuli maalin päähän Eemeli Ylitalon kauden avausmaalilla. Ottelun puolivälin paikkeilla KeuPa siirtyi 3-1-johtoon ja päätöserässä Jani Siekkinen iski kotijoukkueen illan neljännen. Tämän jälkeen Hokki iski vielä kahdesti, mutta ei onnistunut nousemaan tasoihin saakka.

PELIITAT VS. KIEKKO-VANTAA 3-4

Heinolassa nähtiin perjantaina tasainen vääntö, jossa Kiekko-Vantaa karkasi peräti kolmen maalin karkumatkalle toisen erän alkuun mennessä. Peliitat iski kuitenkin kahdesti vastaan ja päätöserässä Christian Silfver laukoi ottelun voittomaalin ennen erän puoliväliä. Peliitat kavensi tilanteen vielä 3-4:ään ilman maalivahtia, mutta tasoihin asti ei kotijoukkue onnistunut nousemaan.

TUTO VS. KIEKKO-ESPOO 3-7

Turussa nähtiin melkoinen vierasjoukkueen näytös, kun Kiekko-Espoo takoi avauserässä itsensä kolmen maalin johtoon. Toisessa erässä vierasjoukkue osui vielä neljästi siirtyen jo 7-0-vierasjohtoon. Kolmannessa erässä TUTO sai pelin juonesta kiinni, mutta liian myöhään ja loppulukemat päätössummerin soidessa olivat 3-7. Kiekko-Espoon tehokkain oli hattutempun viimeistellyt Leevi Lemberg.


---
Julkaisija: