Mestis-kausi keskeytettynä vielä ainakin tammikuun ajan

5.1.2021
Mestis-kausi keskeytettynä vielä ainakin tammikuun ajan

Kuva: Arno Hämäläinen

Mestis-kausi keskeytettynä vielä ainakin tammikuun ajan johtuen Aluehallintoviranomaisten päätöksistä.

Mestiksen hallitus on päättänyt seurojen esityksestä, ettei pelaaminen ilman yleisöä ole tällä hetkellä taloudellisesti mahdollista, jonka takia Mestiksen runkosarja on keskeytettynä vielä ainakin tammikuun loppuun saakka.

Mestiksen hallitus kokoontuu 25. tammikuuta päättämään kauden jatkamisesta.

Mestiksen runkosarja on ollut keskeytettynä jo kuukauden ajan ja koska keskeytys jatkuu edelleen läpi tammikuun, tulee Mestiksen loppukauden runkosarjan otteluohjelma vielä muuttumaan. Tiedotamme runkosarjan otteluohjelman muutoksista heti, kun se on mahdollista.


---
Julkaisija: