Sakari Turtiainen Mestiksen kuukauden pelaaja marraskuussa

14.12.2020
Sakari Turtiainen Mestiksen kuukauden pelaaja marraskuussa

Kuva: Tomi Autio

KeuPa HT:n puolustaja Sakari Turtiainen on valittu Mestiksen kuukauden pelaajaksi marraskuussa.

KeuPa HT:n takalinjoilla luutiva Turtiainen viimeisteli marraskuun seitsemässä pelissä komeat yhdeksän tehopistettä ja jäi pistettä vain kertaalleen. Samalla KeuPa HT teki kovaa nousua kohti Mestiksen kärkeä.

- Sarjan alku oli vähän vaikea joukkueelle ja itselleni! Pikkuhiljaa saatiin parannettua peliä ja otettua voittoja enemmän. Kokonaisuudessaan hyvä alkukausi joukkueelta. Siinä sitten, kun joukkue pelaa hyvin niin itsekin saanut parannettua peliä ja saanut onnistumisia, kommentoi Turtiainen.

Huimaa marraskuuta Keuruulla on auttanut Turtiaisen mukaan myös kotiyleisö.

- Saatiin pari hyvää voittoa siihen alkuun mikä sitten toi itseluottamusta koko joukkueelle. Se sitten auttoi ja ruvettiin pelaamaan paremmin! Hyvä meininki Keuruulla! Katsojia löytänyt ihan hyvin hallille ja pitänyt mökää peleissä. Joukkueen sisällä tehdään arjessa hyvin hommia rennosti, mutta tosissaan.

Mestis vetäytyi aikaiselle joulutauolle joulukuussa ja pelien olisi tarkoitus jatkua vuoden alussa. Keuruulla pyritään jatkamaan sitä mihin marraskuussa jäätiin.

- Kyllä meillä on tavote parantaa vielä peliä ja napsia voittoja. Kun pelit jatkuu niin jatketaan siitä mihin jäätiin ennen taukoa ja tehdään hommia niin uskon hyvään lopputulokseen. Itse koitan nyt treenata hyvin ja parantaa peliä loppua kohden. Sitä kautta sitten auttaa joukkuetta voittohin. Ihan hyvin kulkenut tähän asti, mutta paljon on pelin sisällä asioita mitä pystyn parantamaan!


---
Julkaisija: