Hermes ja SaPKo nollasivat vastustajansa lauantain kierroksella

28.11.2020
Hermes ja SaPKo nollasivat vastustajansa lauantain kierroksella

Kuva: Sami Mutka

Hermeksen Joel Blomqvist ja SaPKon Niko Parkkinen pelasivat nollapelit lauantain kierroksella. Varsinaisella peliajalla voitot ottivat myös Kiekko-Espoo sekä Hokki. Peliitat haki jatkoaikavoiton Keuruulta.

FPS - KIEKKO-ESPOO 2-4

Kiekko-Espoo haki täyden pistepotin Forssasta lauantaina. Espoolaisista maaliverkkoa heiluttivat Petteri Villanen, Niko Seppälä, Niki Kaila sekä Emil Oksanen. Kotijoukkueelta osuivat Karri Forsblom ja Miska Ronkainen.

HERMES - ROKI 4-0

Hermes nollasi RoKin Kokkolassa. Joel Blomqvistille uran ensimmäinen nollapeli Mestiksessä irtosi 29 torjunnalla. Hermeksen maaleista vastasivat Erik Ahopelto, Zdenek Sedlak, Harjun Heikki sekä Julius Reini.

HOKKI - IPK 6-3

Hokin ja IPKn välinen jännitysnäytelmä päättyi kotijoukkueen 6-3-voittoon. Voittomaalin laukoi Tuomas Komulainen ottelun kolmannessa erässä. Maalinteossa kahdesti onnistuivat Hokilta Jaakko Kuusisto ja Bastien Maia IPK:lta. Kaksi viimeistä kotijoukkueen maaleista syntyi tyhjään rysään.

KEUPA HT - PELIITAT 1-2 JA

Kierroksen vähämaalisin ottelu nähtiin Keuruulla. Peliitat lähti Heinolaan kaksi pistettä rikkaampana. Varsinaisella peliajalla KeuPalta osui Valtteri Pihlajamäki ja Peliitoilta Erno Ripatti. Voittomaalin jatkoajalla laukoi Juuso Jämsen.

SAPKO - KETTERÄ 4-0

Pässipaitojen maalivahti Niko Parkkinen torjui lauantai-iltana peräti 44 kertaa. Parkkisen torjuntojen ja Matias Lainion, Sami Aksilan, Niko Mikkolan ja Eetu-Santeri Koivusen maalien turvin kotijoukkue otti 4-0-voiton.


---
Julkaisija: