Vierasvoittojen keskiviikko - IPK:n Hugo Gallet iski hattutempun

25.11.2020
Vierasvoittojen keskiviikko - IPK:n Hugo Gallet iski hattutempun

Kuva: Darren Rose

Keskiviikkoillan kierroksella kaikki neljä ottelua päättyivät vierasvoittoihin. Rovaniemellä IPK:n puolustaja Hugo Gallet viimeisteli hattutempun.

FPS - KIEKKO-ESPOO 3-5

Espoolaiset hakivat täyden pistepotin Forssasta. Veripalvelun punaista kypärää kantava Kiekko-Espoon Emil Oksanen viimeisteli ottelussa tehot 1+2. Arto Laatikainen iski ottelussa kauden ensimmäisen maalinsa. Edellisen kerran Laatikainen on onnistunut Mestiksessä maalinteossa kaudella 2000-2001 KJT:n paidassa. Kotijoukkueelta kahteen tehopisteeseen ylsivät Karri Forsblom sekä Juhani Tamminen.

KETTERÄ - KEUPA HT 4-6

KeuPa HT jatkoi voittoputkeaan neljän ottelun mittaiseksi kukistamalla Ketterän Imatralla. Keuruulaiset onnistuivat maalinteossa viidesti ottelun toisessa erässä. Tulokkaiden pistepörssin kärkeen noussut KeuPa HT:n Tommi Niskanen saalisti ottelussa kolme syöttöpistettä.

PELIITAT - KIEKKO-POJAT 2-3

Kiekko-Poikien punakypärä Samuel Salonen laukoi kaksi maalia joensuulaisten voittoon päättyneessä ottelussa Heinolassa. Puolustaja Wiljami Kupiaiselle kaksi syöttöpistettä. Kiekko-Pojat ovat ottaneet pisteitä seitsemästä edellisestä ottelustaan ja näistä kuusi on päättynyt voittoon.

ROKI - IPK 3-6

IPK karkasi avauserässä jo neljän maalin karkumatkalle kun Mikko Juusola ja Hugo Gallet osuivat molemmat kahdesti. Gallet viimeisteli vielä hattutempun täyteen ottelun kolmannessa erässä. RoKin Ville Heikkinen (1+2) oli mukana kaikissa kotijoukkueen maaleissa.


---
Julkaisija: