Lauantain kierroksella Ketterä murskasi Peliitat - TUTO haki pisteet Espoosta

21.11.2020
Lauantain kierroksella Ketterä murskasi Peliitat - TUTO haki pisteet Espoosta

Kuva: Risto Nuoramo

Lauantaina pelattiin neljällä paikkakunnalla, kun Kiekko-Vantaan ja KOOVEEn välinen kamppailu siirrettiin.

HERMES VS. HOKKI 2-1

Hermes piti pisteet Kokkolassa, kun se kaatoi vieraaksi saapuneen Hokin. Ottelun puolivälin paikkeilla Hermes oli karannut jo 2-0-johtoon, mutta Hokki tuli ennen päätöserää vielä maalin päähän Sampo Paulaharjun maalilla. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähty ja Hermekselle pisteet lukemin 2-1.

KIEKKO-ESPOO VS. TUTO 3-7

Ottelun avauserässä Kiekko-Espoo osui kertaalleen, mutta seuraavasta kahdesta osumasta vastasi vierasjoukkue TUTO. Päätöserään lähdettiin 2-2-lukemista ja kolmas erä olikin vierasjoukkue TUTOn, joka teki peräti viisi maalia, jotka takasivat kolme sarjapistettä turkulaisille. TUTOn Matias Lehtonen oli ottelun tehokkain kolmella tehopisteellä.

KETTERÄ VS. PELIITAT 7-0

Imatran lauantai-illassa nähtiin yksipuolinen esitys, josta vastasi kotijoukkue Ketterä. 10 minuutin kohdalla kotijoukkue oli jo osunut kolmesti ja menikin menojaan aina pelin loppuun saakka. Ketterän rosterista peräti 15 pelaajaa ylsi tehopisteille ja 7-0-voitossa tehokkain oli Roope Reini kolmella syöttöpisteellä.

SAPKO VS. KIEKKO-POJAT 3-2 VL

Savonlinnassa ottelun kaikki neljä maalia nähtiin toisessa erässä, kun SaPKo ja Kiekko-Pojat osuivat vuorotellen. Seuraavaa osumaa saatiin odottaa aina voittomaalikilpailuun, jossa ratkaisun viimeisteli SaPKon Eetu-Santeri Koivunen.


---
Julkaisija: